Kategori -
17. december 2018

Mine nye briller!

(reklame: brillerne er modtaget i gave)

Jeg har fået nye briller. Endelig!

Jeg har længe været på udkig efter nogle nye briller. Og nu har jeg endelig fået mig nogle nye. I er helt utroligt mange der spørger ind til dem, så derfor tænkte jeg at et indlæg om dem var på sin plads.

Jeg har jo allerede et par briller, men de er efterhånden et par år gamle. Og de agerer en smule “taskebrille”, som jeg kalder dem. Du ved, dem der bare ligger og flyder i tasken. Har ikke været alt for god til at passe på dem. Åh! De er blevet en anelse ridsede. Dumt. Men de dur stadig lidt.

Men jeg altså været på jagt efter et nyt par briller i en rum tid. Jeg kunne bare have købt de samme, for de fungerer jo fint og klæder mig, synes jeg. Men det er faktisk bare en læsebrille, hvor jeg har fået sat egen styrke i. Men jeg ville gerne have et par rigtige voksen-briller og noget andet, så jeg har noget at skifte lidt med. Jeg synes ikke rigtig at de der brillekæder har det største eller bedste udvalg. Jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget jeg ville have, og nu har jeg været i dem allesammen. Ha!

Harry Potter stilen

Derfor tog jeg ned forbi Charlotte hos Fiol Optik, som (fun fact!) er min gamle genbo i Fiolstræde, fra da vi boede i gaden for nogle år tilbage. Skægt, ik? Jeg prøvede en masse forskellige stel, og var faktisk meget i tvivl ang. designet, fordi der var så mange seje og sjove modeller at vælge imellem. Jeg prøvede både røde, blå, sorte, sølv, guld, tykke, tynde, runde, firkantede, store og små.

Men jeg endte alligevel ud med et par runde briller, et par “Harry Potter” briller, som min kære mor kalder dem. Hehe.. Jeg føler mig godt tilpas med netop den type briller, og synes faktisk det klæder mit ansigt bedste med den runde form.  Jeg valgte et par briller fra noget der hedder Prego Eyewear i sådan et tyndt stel i ‘guld’, for at de stadig blev en anelse diskrete. De kommer i forskellige størrelser og vidst nok også i sølv. Mine andre briller er i en mørk nuance, så de er lidt mere markante og jeg ønskede nogle der var lidt mere lette i looket.

Er de ikke bare seje?

Fiol Optik ~ et sjovt udvalg!

Hos Fiol Optik finder du ekstraordinære briller. De repræsenterer alt andet end dyre logostel, optikerkæder og ‘Køb to par briller for et pars pris’. Ikke fordi der noget galt med det, men hos Fiol Optik har de et lidt anderledes og sjovere udvalg end de andre kæder.

Vil du virkelig være en type kan du finde et stort og sjovt udvalg. Charlotte, ejeren bag Fiol Optik, byder på unika-stel og så går hun enormt meget op i materialevalg og bæredygtighed, udover design og god kvalitet. Alle fire er faktorer jeg jo rigtig godt lide, og så elsker jeg at støtte min lokale optiker.

Man får super god og personlig betjening, og man føler sig næsten helt hjemme når man træder ind af døren. Har du lyst til kaffe mens du prøver briller, så brygger Charlotte hjertens gerne en god kop kaffe til dig. Det er sgu da hyggeligt!

Efter mit besøg i butikken har jeg endda været så heldig at hjælpe Charlotte med billeder til hendes SoMe-kanaler. Vi har fået mange gode snakke vedr. briller. Både til børn og voksne og alt muligt andet. Du kan føle med hos Fiol Optik på instagram lige her.

Er de ikke bare fine? Kjolen og blazeren er I også flere der har spurgt på.
Kjolen er fra Maché og blazeren fra Stella Nova (Begge er modtaget i gave).

Den fine butik udefra, som ligger i en høj stueetage i det turkise hus i Fiolstræde. Så hyggelig!
Fiol Optik ~ Fiolstræde 40 ~ 1171 København K / tlf. 33 120 170 ~ mail: info@fioloptik.dk

Kommentarer

  1. Tina - 17. december 2018

    De klæder dig rigtig godt:-)
    Glædelig juletid:-)

    1. Tusind tak Tina. Jeg er også MEGA glad for dem! Glædelig jul ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret