Kategori -
18. januar 2019

Mere kulør på tilværelsen

Jeg har altid været ret neutral i farverne hvad gælder min garderobe. Sort, hvid og grå… måske lidt beige og mørkeblåt har sneget sig ind også. Den stil elsker jeg, og det er da også 80% af min garderobe, stadig. Men jeg vil virkelig gerne blive bedre til det der med farver. Jeg vil gerne have flere farver til tilværelsen, for det gør mig så glad!

Når jeg ser andre mennesker i farver smiler jeg altid, for det lyser sådan op. Og er der noget jeg særligt har brug for med januar blues og flade batterier, så er det i den grad at smile. Det har en terapeutisk effekt på mig at smile, og det tror jeg egentlig det har for de fleste. Det løfter min sindsstemning!

Livet er i farver!

Særligt sådan en som Louise synes jeg er helt vildt inspirerende at følge. Særligt på instagram nyder jeg godt af hendes farvefine univers. Ikke alene bor hun lækkert, men hun har altså også et godt øje for farver, mønstre og sammensætninger. Det er SÅ inspirerende! Og som min gode gamle kontormakker Cathrine altid siger “livet er i farver, så jeg går ikke i andet!” Det er et af de fineste farvecitater jeg længe har hørt, og så er det jo ganske rigtigt; livet er i farver!

Jeg har altid været bange fo at skille mig ud med farver, og har ofte følt mig som et omvandrende cirkus. Derfor har jeg holdt mig til det monokrome look. Det sikre. Jeg har været bange for at ligne en forvirret farvepalette. Ha! Og det er jo altså noget fis. Dét skal der laves om på! Når alle andre ser godt ud i farver, så gør jeg også!

Jeg elsker farver og jeg bliver i så godt humør af det, og er der noget bedre end at smile? Det er godt for både krop og sind. Så der skal altså flere farver ind i min garderobe. Mere kulør på tilværelsen!

Derfor kunne jeg heller ikke modstå fristelsen da den her lyserøde drøm af en jakke var på bud i Magasin. Jeg har kigget på den længe, men tænkt “arh, den er sgu lidt vild!” Men nu har jeg købt den med hjem og intentionen er at bruge den til både hverdag OG fest. I den her grå vintertid synes jeg det er herligt med lidt ekstra knald på farvepaletten.

Hvordan har du det med farver?

Kommentarer

 1. Janni - 18. januar 2019

  Åhhh, den har jeg altså også sukket længe efter! Og præcis af samme årsager som dig! Den er SÅ smuk, og du ser fantastisk ud i den. Må jeg være så fræk at spørge, hvad størrelse du har den i? Jeg har nogenlunde samme kropstype som dig 🙂
  Rigtig god weekend 🙂

  1. Tusind tak Janni <3
   Den er også bare så vanvittig god. Passer til nærmest alle outfits og kan peppe enhver grå dag op!
   Jeg har en medium. Large blev for stor om skuldrene men var bedre i taljen. Medium var lige til den lille side i taljen, men har bare syet knappen lidt ud og nu er den fin! Ha. #LIFEHACK Så nu er den perfekt! Juhuuu!

 2. Lykke - 18. januar 2019

  Har det som dig, men på en eller anden måde virker sort bare mere ´tjekket` … Så efter en dag med farver, hopper jeg i det sorte igen … ???

  1. Haha.. det kender jeg godt! Jeg har det også godt i sort, og føler mig ret tjekket.. men øver mig alligevel med farver. Men ikke hver dag! Hehe..

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret