Kategori -
9. september 2015

DIY: Cool storage for men's accessories


Forvandl med få redskaber en gammel trækasse til et stilfuldt opbevaringssystem til herre accessories. Boksen er maskulin og er perfekt til manden, der har brug for at få orden på sine accessories som ure, slips, bælter og manchetknapper. Lasse har netop lavet en sådan opbevaringskasse til sine mandesager. Han faldt nemlig over den her seje mande-DIY, og ville selv lave en lignende kasse. Jeg nåede desværre ikke at få billeder af hele processen, men har opremset hvad man skal bruge her nedenfor. Hvis I ønsker at se hele processen, kan I finde en udførlig guide her.

Til projektet skal du bruge:
– en trækasse med låg (Lasse fandt en gammel ammunitionskasse på Den Blå Avis)
– stof til beklædning (Lasse fandt sit i Stof2000)
– skumkarton
– skumgummi
limpistol
– hobbykniv
– saks
– sandpapir

ENGLISH RECAP: Transform an old wooden box into a stylish storage system for men’s accessories. The box is masculine and is perfect for the man who needs to store his accessories such as watches, ties, belts and cufflinks. My boyfriend Lasse just made this cool storage box for his accessories. He found this guide (in danish) and wanted to make a similar one himself. Unfortunately I did not get pictures of the whole process, but a few as you will se below. 

To this project you need: A wooden box with lid (fx craigslist or similar), a nice fabric to cover the sidewalls and bottom, soft foam for the bottom, foam board for sidewalls and dividers, a glue gun, a hobby knife, a pair of scissors and sandpaper to grind the edges of the box.

Kommentarer

 1. Hold da op hvor blev det godt nok et mere end flot resultat. Super fed box til bl.a. ure som kan ses på billedet. Trods det meget rå ydre er den yderst elegant.

  1. Jeg synes også det er blevet virkelig godt. Kontrasten mellem det fine og rå er så cool! Tak for din kommentar Jørgen, den videregiver jeg til Lasse. Den bliver han uden tvivl glad for 🙂

 2. Kaja - 9. september 2015

  Hvordan sidder stoffet ved de der indhak i skummet langs siden?

  1. Stoffet er blevet limet på langs siderne, og der er så skåret en linje, så det sådan er foldet ind i indhakket. Giver det mening? 🙂

 3. Jacob - 9. september 2015

  Sjovt, for vi lavede sådan en kasse ud af en militær æske, som var blevet brugt til opbevaring af patroner sikkert.
  Nu opbevares der ure i den :))
  Fundet hos http://dodsbo.dk/

 4. Jane - 9. september 2015

  Det er en mega fed kasse du har fået lavet 😀 Overvejer at kaste mig ud i et lignende projekt, men vil lige høre hvad de indvendige mål er på ammunitions kassen?

  1. Det er min kæreste der har lavet den 🙂 Synes også den er super cool! Jeg kender ikke lige målene på stående fod.. Det er bare en gammel kasse han fandt på dba.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret