Kategori -
4. maj 2015

Masser af messing


Man kan simpelthen ikke komme uden om det skinnende messing materiale denne sæson. Det er her, der og alle vegne. Ligesom vi har set det med kobber. Messing har dog været på banen i noget tid, jeg skrev faktisk lidt om de metalliske materialer tilbage i oktober sidste år, i dette indlæg. Selv er jeg gået lidt væk fra kobber, men har taget messingmaterialet til mig i stor stil. Jeg har dog stadig lidt kobbersager herhjemme, men mit fokus er meget mere rettet mod det mere gyldne udtryk der er i messing. Sådan er det vidst bare med trends, uanset hvad det er. Man bliver mættet, og så vil man se på noget nyt. Jeg har samlet nogle af mine messing favoritter i collagen her ovenfor. Opslagstavlen er faktisk en hjemmelavet kreation, og I kan finde min DIY guide lige her.  I kan finde links til hele pivtøjet herunder. God mandag!

Links: DIY opslagstavle / gulvlampe / bordspejlsort vase / brun vase / blå vaseæske / klipskaffemål

Kommentarer

  1. Messing er så fint og det er virkelig nogle fine messingting, du har fundet frem (: Jeg er særligt vild med klipsen, som jeg kan se, at du også har på din opslagstavle.

    1. Tak! Messing er skønt.. Ja, klipsen er et hit. Den er ret cool!

  2. Messing er et virkelig fint redskab i indretning, som jeg først nu er begyndt at få øjnene op for. De vaser er da lige til at stille i stuen – hvor er de flotte. Jeg elsker simpelthen sådan nogle rene linjer… 🙂 Nydelig blog!

    1. Jaa, jeg er også tosset med det! 🙂 Vaserne er SÅ fine, de er også røget på min ønskeliste. For de er lidt i den dyre ende. Men flotte er de altså! TAK for ros.. og velkommen til!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret