1. maj 2018

MALILO – et nyt & unikt univers i børnehøjde!


I dag åbner et nyt og rigtig rigtig rigtig fint og æstetisk univers i børnehøjde; MALILO.
Malilo er grundlagt af Maria, Line og Louise. De tre søde piger har altid vidst, at de skulle lave et eller andet sammen, men de vidste bare ikke helt hvad. De vidste bare, at de ihvertfald skulle bruge mere tid sammen og ud af det opstod så MALILO.
Malilo omfavner enkeltheden i en verden, der langt hen af vejen er fyldt med larm og ballade, og de værdsætter den stadig voksende interesse for produkter med en lang levetid, og som ikke er underlagt hurtigt skiftende tendenser.
Hos Malilo sættes der en ære i det gode håndværk, en udpræget sans for detaljen og det unikke skandinaviske udtryk. Samtidig udforskes de alternative perspektiver, der inviterer til leg og bevægelse med produkter, der udfordrer sanserne, udfolder det kreative sind og sprænger rammerne for det ‘normale’.

“At udfordre normalen og ikke altid gå den direkte vej til målet, inspirerer os til at producere miljøvenlige produkter på grundlag af de værdier, vi tror på.”

Hos Malilo finder du produkter til både små og store, hovedsageligt fremstillet af anilin læder. Sortiment består af minimalistiske produkter i naturlige materialer, der produceres i en håndværksmæssig  kvalitet, så de kan gå i arv fra en generation til den næste.
Alle de smukke produkter er fremstillet med stor respekt for både materialer og håndværk, hvilket kommer til udtryk i produkternes små forskelligheder. Hvert skind er forskelligt – og hver håndværker sætter sit personlige aftryk, som skinner igennem i de endelige unikke produkter.
Alle Malilos produkter fremstilles i Danmark. Den tanke kan jeg rigtig godt lide. Pigerne har fundet nogen, der deler samme passion for kvalitet og æstetik som dem selv. Så fint!
Besøg MALILO og oplev deres smukke univers lige her!

Ærtepose

Ærteposen fremmer motorikken og sanseligheden hos små børn, og ved de ældre trænes kaste-gribeøvelser. Ydermere kan den lægges på hovedet, maven eller ryggen til forskellige balanceøvelser og leg – det er kun fantasien, som sætter grænser.

Opbevaringskurv

Den her kurv er fantastisk!!! Den er fremstillet i anilinlæder på ydersiden. Inderside og bund af kurven er beklædt med slidstærkt hør, som også findes på indersiden af håndtagene for at opnå et godt og solidt greb. Håndtagene er monteret med messingnitter, og kurven er let at flytte rundt på både for børn og voksne.
Opbevaringskurven er perfekt til opbevaring af legetøj, bamser, blade mm. Eller.. man kunne jo også komme en plante ned i den. Ihhh jeg synes den er fin!


Bold med skum

Boldspil styrker motorikken, fordi barnet ofte både skal bruge arme og ben, samtidig med at de skal bruge deres koordination. Derfor er det rigtig sundt for udviklingen at spille bold – udover den åbenlyse sundhedsmæssige fordel ved at de får bevæget sig. Malilo-bolden er perfekt til alt fra stikbold, fodbold og stort set alle andre former for leg, hvor der indgår en bold.
Malilo-bolden er håndlavet i Danmark og betrukket med 2mm slidstærkt anilinlæder. Den indeholder skum og er derfor let og blød at lege med for børn i alle aldre.

Madras med håndtag

Madrassen her har håndtag hvilket gør den nem at flytte rundt på og kan også opbevares hængende på væggen.
Malilo madrassen er fremstillet til børn i alle aldre. De helt små kan ligge med deres aktivitetslegetøj, og de ældre kan bruge madrassen som underlag ved klatring eller blot hvis man skal slappe af med en bog.
Malilo læder madras er håndlavet i Danmark. Den er betrukket med 2mm slidstærkt anilinlæder og er fyldt med en fast 55g skum. Bagsiden af madrassen er beklædt med slidstærkt hør, som også findes på indersiden af håndtagene for at opnå et godt og solidt greb. Håndtagene er monteret med messingnitter. Madrassen er nem at flytte rundt på og kan også opbevares hængende på væggen.

Målebånd

Enkelt og klassisk højdemåler – eller som vi bedst kender det; målebånd. Dette målebånd er i natur kernelæder som er med et ophæng i messing. Sådan en fin detalje!
Med en højdemåler bliver det sjovt for barnet at følge sin egen udvikling igennem barndommen, hvor hver en centimeter tæller. Tegn evt. op med en kuglepen for hvert år, på barnets fødselsdag fx.
Selvom målebåndet er meget enkelt har det de fineste detaljer. Tallene er fx brændt ind, og er dermed meget slidstærkt. Ringen til ophænget er af messing, som lige giver den sidste finish.

// photos: Malilo

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret