Kategori -
28. januar 2016

Malene Birgers vævede puder

Det danske møbel- og designbrand, New Works, har indgået et samarbejde med tidligere modedesigner, Malene Birger. Samarbejdet blev lanceret på designmessen northmodern i august, og i december blev puderne Ikat og Graphic fra kollektionen “ADDITIONAL” præsenteret. Vi har for nylig fået puderne hjem i Inside PR’s showroom, så jeg har nu haft mulighed for både at bruge og føle på den ægte vare. Jeg er solgt!

Stilarterne og ideerne bag den nye kollektion er baseret på Malenes hengivenhed til rå, intuitive og kontrastfyldte grafiske kunstværker, som tilfører et dynamisk og abstrakt udtryk til produkterne. Det vævede mønster på Ikat Cushions er inspireret af Malene Birgers mange rejser til orientalske lande. Ikat er den der er vist på ovenstående billede, og fås i to størrelser og i farverne mørkebrun og sort. Graphic Cushions er mindre grafisk i udtrykket og har et vævet mønster, som er inspireret af Malene Birgers egne kunstværker og malerier. Graphic fås i to størrelser og i farverne sort og marineblå. 

Jeg er helt dårlig med de store kvadratiske puder Ikat i grå og hvid, de ville passe perfekt til vores lysegrå sofa. De er hermed skrevet på min (30-års fødselsdag) ønskeliste. 

Find puderne online hos New Works her.

Foto: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret