Kategori -
12. oktober 2017

Livsstilsmekkaet Sinnerup åbner nu på Sjælland


I dag kl. 8.00 slår det spritnye shoppingcenter Kronen Vanløse dørerne op for første gang. I centeret finder du også det 2000 kvadratmeter store livsstilsmekka Sinnerup, som er deres første butik på Sjælland. Den store butik er beliggende i det nye lyse og åbne shoppingcenter Kronen Vanløse, som ligger klods op ad Vanløse st. og Metro. Udover Sinnerup byder centeret på 59 andre nye butikker og indkøbsmuligheder til borgerne i lokalområdet.
Sinnerup har samlet alt indenfor modestyle, boliginteriør og møbler til alle os designelskere på Sjælland. Butikken rummer smukke og trendy boligstyles fra blandt andet Sinnerups egne boligbrands; Créton Maison, Furniture by Sinnerup og Openmind, med interiør og møbler i både tidsløst og trendbaseret design i høj kvalitet til en favorabel pris. Hos Sinnerup finder du ikke kun lækre sager til hjemmet, men kan samtidig også forkæle dig selv med lidt nyt til garderoben.
Sinnerup har siden 1971 været samlingspunkt for dansk og international design i en høj kvalitet med butikker spredt i Jylland og på Fyn. Butikken i Vanløse kommer til at rumme det bedste udvalg af dansk og international design inden for bolig og mode med ca. 100 brands fordelt i en 2000 kvadratmeter stor butik.
Kronen Vanløse
Vanløse Allé 89
2720 Vanløse


Fotos: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret