Kategori -
27. juni 2016

LINK LOVE: Copenhagen Notes


Jeg læser en del blogs og følger en masse inspirerende mennesker og profiler på instagram. En af dem er bloggen Copenhagen Notes og instagramprofilen af samme navn. Copenhagen Notes er drevet af de to fine damer, Vibeke Lentz Andersen & Sidsel Garsdal Lykke. Sammen har de skabt et københavnerbaseret feed, der 365 dage om året giver deres læsere étip hver dag til at forsøde og inspirere  hverdagen.
De bevæger sig inden for de hyggelige overskrifter: Mandagsvisit, Tirsdagstip, OnsdagsvelværeTorsdagstour, Fredagshjem, Lørdagsleben og Opskriften på en god søndag. Mandag åbner de ugen med et takeover. Tirsdag giver de et tip eller et tilbud. Onsdag skriver de om velvære. Torsdag og lørdag om oplevelser i og uden for byen, fredag om bolig og interiør og søndag deler de en god opskrift. Jeg er (sjovt nok) ret vild med deres kategori “Fredagshjem”, hvor de tager dig med indenfor i forskellige inspirerende hjem. Men jeg skal da ikke lyve, deres “opskriften på en god søndag” er nu også en ret lækker kategori. Jeg har flere gange savlet over nogle af de lækre is, kager og forfriskende læskedrikke de har tippet til. (fx rødgrød med fløde, rabarbersaft, smoothie is, glutenfri rabarberkage osv.) Mums! Altså helt ærlig – what’s not to like?
Grundtanken med Copenhagen Notes er at deres tips skal være enkle og konkrete – lige til at screendumpe og gemme til senere brug. Og det skal jeg da lige love for, at jeg ihvertfald gør – dagligt!
Tag på inspirationstur forbi de to fine damers blog og instagram. Det vil du ikke fortryde!

Photos: Copenhagen Notes

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret