Kategori -
3. november 2014

A light blue & asymmetrical vase

 photo vase-0091_zps2d35bfec.jpg

Photo credit: Lasse Vilmar Photography

Jeg ELSKER butikken Notre Dame i Nørregade, i København. Den er så spændende og fyldt med finurlige sager. Jeg kommer vitterligt aldrig tomhændet ud derfra. Når man indtræder butikken er det som at være barn i en kæmpe slikbutik. For noget tid siden faldt jeg så over den her lyseblå vase. Den er fra Bloomingville og er helt perfekt til en lille stak blomster. Fin ik? Jeg er helt vild med det der asymmetriske, skæve og lidt origamiagtige look.

_

One of my favorite interior shops in Copenhagen is the funny and always creative Notre Dame in Nørregade. It is so exciting and full of quirky stuff. I never get out of there empty-handed. Being in the shop is like being a kid in a candy store. Haha! Some while ago I bought this light blue vase. It’s from Bloomingville and absolutely perfect for a small stack of flowers. Cute right? I absolutely love the asymmetric, quirky and a little origami kind of look. 

Kommentarer

 1. linda - 3. november 2014

  åh, jeg har også et crush på den butik! jeg drømmer om at blive lukket inde i den og først komme ud næste morgen 😉 vi må på en shoppetur der sammen …

  1. det er altså også en skøn butik. sikke en god drøm 🙂 må jeg komme med?
   shoppetur lyder som en god plan linda, den er jeg med på 🙂

 2. Jules - 3. november 2014

  That vase looks really cool! Interior shops with one-of-a-kind finds are the best 🙂
  Jules x

  1. Yeah, I love those kind of shops. Notre Dame in Copenhagen is one of those shops. If you’re in Copenhagen sometime you should definitely go there.
   // Mille Emilie

 3. Den er megafin! Og så var prisen garanteret også meget rimelig?

  1. Ja prisen var også meget fin – som altid! Kunne ikke finde den på deres webshop, men har set den i butikken for nylig.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret