Kategori -
3. februar 2016

Light on-the-go

Reklame: Sponsoreret af Bekko.dk

FollowMe er navnet på denne lille lysende fyr, og som navnet indikerer er bordlampen transportabel og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Jeg synes den er perfekt til vores kommende børneværelse til lillepigen, som jeg så småt er ved at gøre klar. FollowMe er en oplagt lampe at anvende om natten, når der ikke skal tændes alt for meget lys. Derudover er den genial til børnene når de bliver lidt ældre. Jeg forærede min niece en FollowMe lampe på hendes 4-års fødselsdag, og jeg siger jer, den var et hit uden lige! 

Lampen er om noget en smart lille fyr, og kan praktisk talt tages med overalt, og ikke mindst er den super god ift. børn. Den er nemlig genopladelig via USB stik, dvs. ingen ledninger eller udskiftning af pærer, ingen børn der brænder sig på fingrene og hele tre lysniveauer du styrer via knappen. Batteriet i lampen holder til omkring fem timers brug ved den højeste lysstyrke, men skrues FollowMe lampen ned til et stemningsfyldt hyggelys kan batteri levetiden nå op på ca. 20 timer. Lampen har vundet flere internationale priser med god grund. Det er da skønt, når smukt design og anvendelighed forenes i en funktionel kombination. 

Jeg var så heldig at få lampen foræret af Bekko.dk, som spurgte om jeg havde lyst til at lave et samarbejde med dem. Det takkede jeg naturligvis ‘ja tak’ til. Jeg fik nemlig lov til, at vælge en lampe efter eget ønske, og valget faldt, som I kan se på den fine FollowMe lampe fra spanske Marset. Fra jeg bestilte lampen gik der to dage, og det synes jeg altså er hurtig levering. Ofte venter man jo flere dage, hvis ikke en uge eller to. Så to dage er i min bog i top. Lampen kommer desuden i en fin rund og kraftig emballage, så lampen er godt sikret hele vejen fra producent til din hoveddør. Derudover er lampen allerede opladt og klar til brug, når du modtager den. Rimelig tjekket!

K O N K U R R E N C E  +  R A B A T K O D E

Heldigvis vil Bekko.dk også gerne forkæle jer. Jeg har nemlig fået lov til at give jer en rabatkode, som giver 10% på jeres køb på Bekko.dk. Så er du også blevet lun på den lille FollowMe lampe, eller har du udset dig en anden smuk lampe fra Bekko’s store udvalg af lamper, så kan du med fordel slå til nu. Bekko.dk fører mange forskellige og velkendte brands, som bl.a Hey There Hi, House Doctor, Marset, Gejst og BloomingvilleBesøg Bekko.dk og få 10% med denne rabatkode: sonomaseven

Lige nu kører Bekko.dk iøvrigt også en lækker konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde en hulens masse lamper til en værdi af 5000 kr. Kig forbi konkurrencen på deres hjemmeside og deltag.

FollowMe is the name of this small bright guy, and as the name indicates the lamp is portable and can be used both indoors and outdoors. I think it is perfect for our upcoming children’s room. FollowMe is an ideal lamp to use at night. In addition, the lamp is brilliant for the kids when they get a little older. I actually gave my niece a FollowMe lamp on her 4-year birthday, and I tell you, she loved it.
The lamp is not only portable, it’s rechargeable too, meaning you can take it with you and never have to worry about buying batteries. Also a perfect lamp for the kids room. The small, self-contained design works both indoors and out and is made with a swinging lampshade made from white polycarbonate. When it needs a recharge, simply plug it into a USB port.

Kommentarer

  1. Sannah - 3. februar 2016

    Vi bruger også Follow me i soveværelset… Så kan man se til at pusle og give baby mad om natten, uden meget lys

    1. Den er simpelthen så fin og funktionel. Jeg tænkte nemlig også at anvende min i henholdsvis soveværelse og børneværelse. Den er jo genial til natterenderiet når der skal ammes 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret