Kategori -
22. august 2014

Light on a ladder

 photo 5A3C2641-E715-4BCE-A3AB-630F85DF5E46_zpsvdafaldy.jpg

Jeg skrev en smule om lyskæder i dette indlæg, og jeg klikkede da også én af dem hjem. Jeg synes de er så fine og giver en hyggelig stemning. Jeg har viklet min rundt om en gammel stige, ligesom Cathrine har gjort med sin. Der er mange der hænger dem op, hvilket også ser rigtig fint ud, men det var ikke en mulighed slot server argentina herhjemme, så jeg gjorde Cathrine kunsten efter med en stige som jeg alligevel havde stående. Er det ikke bare fint? Jeg har en ting med lys og lamper, og de her lyskæder fungerer altså smadder godt til hyggebelysning, og er samtidig et ekstra cool twist til indretningen.

Min lyskæde er fra Frk. Mage og koster 469 kr. med 10 lyspære (pærerne følger i øvrigt med)

· · ·

I just bought this cool light chain. I think it’s a great way to give a room a cozy atmosphere. I’ve wrapped mine around an old ladder. Isn’t it cool? I’ve got a thing for lighting and lamps in general. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret