Kategori -
21. november 2015

LIGHT BOX

Jeg har længe drømt om en lysboks med bogstaver, og har længe haft et godt øje til de fine af slagsen fra svenske Bxxlight. Desværre er priserne ikke helt hvor mit budget kan være med, så det forblev en ønske. Jeg blev derfor vældig glad og begejstret, da jeg forleden dag faldt over de fine lysbokse på Ebay til en budgetvenlig pris. Jeg klikkede en lysboks hjem med det samme, og er nu den glade ejer af en fin og budgetvenlig én af slagsen. Ebay vokser stille og roligt på mig. Jeg har i lang tid været lidt halv skeptisk mht. kvalitet, men de få sager jeg har købt derinde har altså alle været i virkelig god og pæn stand. Fx har jeg købt en smuk rød kelim pude, en sovemaske og fine øreringe er det også blevet til.

Nå, men tilbage til boksen her. Jeg kom af med 462 kr. inkl. fragt og fik den allerede leveret efter et par dage. Den sendes fra England, hvorfor der er den korte leveringstid på, og så slipper du for told. Der medfølger 69 bogstaver og tegn, så man har fri fantasi til at udforme sine egne sætninger. Boksen er batteridrevet og giver et rigtig fint lys, og så kan den faktisk også hænges op på væggen. Boksen er på størrelse med et A4 papir. Find lysboksen her!

Er den ikke fin?


For a long time I had wanted to buy a light box from the swedish brand Bxxlight. Unfortunately the prices are not quite where my budget can help it, so it remained a wish. Therefore I was pretty excited when I came across these fine light boxes on Ebay with a budget-friendly price. I bought one immediately, and now I am the happy owner of a fine and budget friendly light box. Get it here.

Kommentarer

  1. Sanne mollerup - 21. november 2015

    Øv jeg var for langsom. Tip mig gerne hvis du finder lignende andet sted..

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret