Kategori -
23. juli 2019
Annonce for Elli's After Bite

LIFESAVER mod myggestik og brændenælder

Årets lifesaver denne sommer!

Jeg har fået lov at teste et nyt produkt, Elli’s After Bite. Det er en serie bestående af små fine myggeplastre med forskellige motiver på, en spray og en gel – ens for dem alle, er at de er lavet på plantebaserede ingredienser, som lindrer og køler effektivt ved insektbid eller berøring med brændenælder.

Elli’s After Bite kan købes fysisk hos de fleste af landets apoteker eller online her.

Produkterne kan bruges på børn fra 0+ samt gravide! Oh well, alle kan sådan set bruge dem. Genialt!

“At tilbyde børn og deres forældre effektive funktionelle produkter baseret på naturligt indhold, som virker kløestillende hver gang og som understøtter udelivet med leg, hygge og kærlighed til hinanden.”

– Elli’s After Bite

Spray

Spray’en kan nemt påføres med et spray-pump ca. 10 cm fra huden og må anvendes så ofte, som der er behov for. Den er børnevenlig, og kan bruges af børn ned til 0 år. Sprayflasken er på 20 ml. og er nem at have med i tasken.

Sprayen er særligt velegnet, hvis man ønsker at berolige og kløestille på et større hudområde, eller hvis barnet ikke vil lade dig smøre med gel eller påføre plastre – det kræver kun et hurtigt spray, og barnet vil opleve lindring næsten øjeblikkeligt.

Gel

Geltuben er på 15 ml. og er derfor nem at have med i tasken uanset hvor du skal hen. Den er særligt velegnet, hvis man ønsker at berolige og kløestille mange stik rundt omkring på kroppen eller i ansigtet. Den er desuden effektiv ved gener efter brændenælder, hvor man vil opleve en kølende effekt samtidig med lindring fra generne.

Find spray og gel her.

Myggeplastre

Plastrene består af en kølende hydrogel pude, som indeholder en kløestillende naturlig planteekstrakt. Man vil næsten med det samme opleve en lindring af kløe fra myggestik, andre insektbid eller hvis man har brændt sig på en brændenælde.

Plastrene har effekt i op til 10 timer, og man undgår derved at skulle påføre ny creme eller lign. Samtidig med at være kløestillende beskytter plasteret mod udefrakommende bakterier og små fingre som vil klø.

Plastrene kommer i en lille handy gen-luk pose med i alt 12 stk. plastre med forskellige fine motiver. Posen er vandtæt og nem at have med sig i tasken, på ferien eller udendørs aktiviteter.

Find plastrene her.

Naturligt aktivt indhold med dokumenteret effekt!

Elli’s After Bite udvikler deres produkter udfra én plante – Glat Vejbred (lat. Plantago Major) – og så få konserveringsmidler, som muligt.

Naturlige ingredienser og et indhold af vand i produkterne medfører større risiko for svampe og baktierievækst. Det er derfor nødvendigt at anvende konserveringsstoffer for at sikre, at der ikke vokser bakterier og svampe, der kan ødelægge produktet og i værste fald give hudinfektion.

Ideelt set finder man selv sin Glat Vejbred (lat. Plantago Major) i naturen og bruger saften fra plantens blade. Det kan dog være lidt tidskrævende og indebærer potentielt forurenede planter, hvis de gror i forurenede områder. Derfor bør de plukkes i haven, skoven eller andre steder væk fra forureningskilder.

Glat vejbred findes i mange dele af verden, og er også kendt under navnet White man’s Foot. Indianerne navngav planten White Man’s Foot, fordi den voksede i fodsporet på the European settlers, og skød op omkring deres “settlements”.  Planten er også kendt under Greater Plantain, Common Plantain, Wegbrade, Waybread, Englishman’s Foot, Fleaworth og Groblad (Norsk).

Glat Vejbred har eksisteret i Danmark og resten af Europa i mange hundrede år.  Brugen af planten som et af de bedste midler til behandling af sår og insektstik er velkendt hos vore forfædre og dateres helt tilbage til 1300-tallet.

Plantago Major betragtes som én af de planter, der er “sikre” og fri for bivirkninger, men samtidig meget effektiv.

Kommentarer

 1. Pernille - 23. juli 2019

  Måske lidt skørt spørgsmål (o: – Men hvad hedder den farve lak du har på dine negle? Den orange. Den er super fin og jeg har længe været på udkig efter sådan en farve.

  1. Mille Emilie - 23. juli 2019

   Alle spørgsmål er ok 🙂 Den hedder ‘cute as a button’ og er fra Essie. Min yndlingsfarve fra dem!

 2. Pernille - 23. juli 2019

  Tak for svar (o: – dog synes jeg netop den farve er mere ovre i det lyserøde/pinke end orange. Har nemlig selv den farve fra Essie 🙃

  1. Mille Emilie - 23. juli 2019

   Ja det er den også lidt. Jeg bruger nærmest ikke andet end den om sommeren. Synes den er så fin! 🙂 Men de har jo mange i den nuance. Du må prøve dig frem 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret