Kategori -
14. februar 2016

LEGO STAR WARS ALARM CLOCK

Der er mange der har spurgt ind til vores lille Stormtrooper ur, som jeg af flere omgange har vist på instagram (@sonomaseven) Det er en LEGO kreation og kan købes flere steder. Jeg fandt dog den lille søde fyr hos Han Kjøbenhavn. Uret fungerer egentligt som vækkeur, men vi anvender det primært til pynt. Jeg forærede Lasse den lille fyr her i julegave. Han er nemlig KÆMPE Star Wars fan. Så selvfølgelig skulle han have sin helt egen stormtrooper. Er han ikke skøn?

LEGO-uret kommer i to versioner: Stormtrooper (her) eller Darth Vader (her)


 A lot of you ask me about our LEGO Star Wars alarm clock. Isn’t it cute? I gave it to Lasse for christmas, he’s a BIG fan of Star Wars, so of course he should have it. I found it at Han Kjøbenhavn i Copenhagen. It’s also available online and comes in to versions: Stormtrooper (here) and Darth Vader (here)

Kommentarer

 1. Asta Nielsen - 14. februar 2016

  Må jeg spørg hvordan det er som vækur? Lyse det hele natten? Hvordan kan du se tallene? Og alarm, er det den ammenlig hoj alarm lyd som er i alle vækur? Vil gerne justerer lyd styrke og lys hvis muligt.

  1. Vi anvender det ikke som vækkeur, da vi kører via en radio. Men nej, den lyser ikke hele natten. Man giver den et gonk i hovedet, og så lyser den. Lyden er vidst ret almindeligt så vidt jeg husker, det er et vækkeur 🙂

 2. Den er så sej! Jeg har lige bestilt den hjem til min kærestes fødselsdag, håber det kan erstatte hans ønske om en full size Storm Trooper…… 😀

  1. Juhuuu – hvor godt Christina!! Håber han bliver glad for den 🙂
   Lasse har også en idé om, at vi en dag skal have en fullsize Stormtrooper stående i entréen. Mænd og Star Wars! 😉

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret