Kategori -
10. oktober 2018
Annonce for Bosch

Ledningsfri darling fra Bosch med 'POWER for ALL'-batteri

Vi har fået ny støvsuger. Juhu.. det er den lille husmor her så glad for. Den er nemlig vanvittigt praktisk og taler direkte vores ønske om en mere fleksibel hverdag. Og det er, hånden på hjertet, en af de smarteste støvsugere jeg længe har set og prøvet. Den er en smule spacy i udseendet, men altså virkelig smart og praktisk.

HVORFOR UNLIMITED STANGSTØVSUGEREN FRA BOSCH?

Jeg har, ærligt, aldrig prøvet en ledningsfri støvsuger før, og min første tanke var sådan lidt “aahhhh, kan det nu også passe at den kan; 1. suge nok og 2. kan batteriet holde til en hel omgang støvsugning i hjemmet?” Men nu har jeg prøvet den nye Unlimited stangstøvsuger fra Bosch i nogle uger, og den er dælme smart og så gør den arbejdet præcis som enhver anden støvsuger, den er bare mere fiks. Den er masser af sug og og masser af batteri som lever længe nok til flere “støvsugninger”. Ha! Hedder det dét?

Nå, anyways.. Jeg elsker at der ikke er nogen ledning man går og falder over (ja, sådan en klodset type er jeg nemlig!) eller at man ikke har ledning nok og heeele tiden skal rende frem og tilbage mellem støvsuger og stikkontakt, for at flytte stikket til en ny stikkontakt. Pyyh bliver allerede helt forpustet. Haha.. I know.. first worlds problems. Men altså, når man nu rent faktisk KAN få en ledningsfri støvsuger, der tilmed opfylder mine ønsker til en mere fleksibel hverdag så gør det da bare livet liiiidt nemmere. Ihvertfald for sådan en som mig. Og er der én ting jeg hader når jeg støvsuger med en almindelig støvsuger, så er det den del med at stikket aldrig er langt nok.

Har jeg ikke ret?

ÉT BATTERI TIL ALLE MASKINER!

Støvsugeren her er virkelig genialt lavet. Den kommer som sagt uden ledning, men får strøm via et lille batteri der sidder i rumpen af den, som man sådan “glider” på. Støvsugeren kommer nemlig med to batterier og en lille fiks oplader, så du nemt og hurtigt kan oplade dine batterier. Men dette batteri kan ikke alene anvendes til stangstøvsugeren men kan altså også bruges til produkter fra Power Tools-serien fra Bosch. Hvor smart er det lige?

Det betyder, at batteriet fra værktøjet i 18V Power for ALL-klassen – eksempelvis den grønne bore-eller slibemaskine – kan bruges på Unlimited, mens støvsugerens eget batteri er til opladning. Har man Bosch Power Tools derhjemme, kan man derfor købe Unlimited uden batteri og blot bruge det, man har. S-M-A-R-T!

Læs meget mere om Bosch Unlimited Stangstøvsuger her.

Til den her støvsuger kommer også flere forskellige mundstykker samt et vægbeslag, således at du kan “hænge” støvsugeren på væggen (eller hæng den ind i et skab) når man ikke bruger den. Den fylder ingenting! Der følger tre mundstykker med udover det “normale” stang-støvsugerhoved, og man kan nemt lave støvsugeren om til en lille fiks håndstøvsuger. Man klikker nemlig bare stangen af, og så er det en håndstøvsuger. Med de tilhørende forskellige mundstykker kan du nemt støvsuge steder, hvor du ikke ellers ville kunne komme til med den almindelige ”stangstøvsuger” hoved. Smart!

Vi bruger den bl.a. til sofaen under og mellem hynderne, under skabe og kommoder hvor det ofte kan være svært at komme til med en almindelig støvsuger og så bruger vi rigtig tit den smarte håndstøvsuger, fx når vi har spist morgenmad/aftensmad med Frida. Hun har det med at grisse ret meget. Ha! Og i stedet for at bakse den “gammeldags” støvsuger frem af gemmerne og kæmpe med både ledning og slange, så kan jeg hurtigt og nemt bare lige hive den lille håndstøvsuger frem og uden problemer gå på jagt efter de små krummer. Det sparer mig både tid og besvær og gør altså mit lille hausfrau-liv meget nemmere. Ha!Jeg stiftede bekendtskab med Unlimited for første gang for nogle uger tilbage hjemme hos stylist Mette Helena, hvor jeg sammen med nogle andre dygtige influencers var samlet til et hyggeligt DIY + DIT (do it together)-arrangement hos Mette Helena.

Her skulle vi sammen lave et stort kunstværk af forskellige restmaterialer til Mette Helenas ene væg i spisestuen., hvor vi anvendte Bosch Power Tools og efterfølgende Unlimited til at støvsuge. Virkelig smart at det hele bare passer sammen, og man på den måde kan bruge samme værktøj til det hele, i sådan en proces.

Det kom der ovenstående video ud af. Videoen fra dagen er simpelthen blevet så fin, synes jeg. Den viser helt perfekt både den hyggelige stemning men også fleksibiliteten med Unlimited støvsugeren og de grønne Power Tools fra Bosch, som du kan læse meget mere om længere nede i indlægget. Det er mig med uglet hår og briller, hvid rullekrave og sort blazer. Og som du måske kan fornemme var jeg ret vild med den støvsuger. Ha!

Tak Bosch!

Billeder: Sonoma Seven

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret