Kategori -
26. november 2014

L:A Bruket

L:A Bruket

Det her indlæg er måske ikke verdens mest boligorienterede som sådan, men jeg synes simpelthen emballagen på dette lækre produkt er så smadderpæn, at det altså fik et helt indlæg for sig. Når det så er sagt, så er produkterne vanvittigt økogode og beregnet til personlig pleje, og det kan man vel også altid bruge ik? L:A Bruket er et svensk økobeauty brand og udtales “Lilla Bruket”. Produkterne er 100% naturlige og økologiske, de er velegnet til personlig pleje men også til rengøring til hjemmet. Produkterne omfatter alt lige fra sæbe, shampoo, balsam og læbepomade til opvaskemiddel, duftlys og olier. Produkterne er virkelig lækre og de forskellige flakoner og emballager er bare så lækre i designet. Det vil jo se vanvittigt pænt ud på badeværelseshylden med sådan en samling her. Jeg har ihvertfald allerede fået tilføjet et par af dem til min ønskeliste, især håndcremen er jeg begejstret for.

Kender i til L:A Bruket? Hvis ja, har i så en favorit? Og hvad synes i om emballagen?

_

Perhaps this blogpost isn’t the most interior oriented, BUT I think the packaging of this product is so simple and cool. These product aren’t just good looking, they’re also really really good. L:A Bruket is a sweedish brand. The products are 100% natural and organic and are suitable for personal care and for home cleaning. The product list include everything from soap, shampoo, conditioner and lip balm to scented candles and oils. The products are really delicious and the different bottles and packaging is just so cool. I’m sure the collection above will look nice on the shelve in the bathroom.  I have already added a few of them to my wishlist for christmas.

Do you knowL:A Bruket? Yes? What’s your favorite?


handcreme 092 salvia
 / lip balm 017 mandel&kokos / saltbad / sheasmör / body oil / body lotion
shampoo
/ conditioner / handcreme 102 bergamott / hand and body soap

Kommentarer

 1. Ja da!!! Hvor er det lækkert det mærke! Det må jeg straks skrive på ønskelisten! Tak for tippet 🙂

  1. Det er nemlig smadder pænt. Jeg har kun prøvet håndcremen selv, men har hørt at de andre produkter er mindst lige så lækre 🙂 Så du kan roligt ønske dig sager derfra.

 2. Wow, hvor er det nogle fine emballager. De måtte godt flytte ind hos mig. På ønskesedlen med dem 🙂

  1. Jeg er også tosset med dem 🙂 Har dog kun prøvet håndcremen, men den var goooo’! Har hørt de andre produkter er mindst lige så lækre.
   Jeg har også tilføjet en masse af dem.. Hehe.. Godt det snart er jul 🙂

 3. Virkelig nogle lækre produkter. Har dog ikke prøvet dem endnu, men er også helt vild med emballagen! 🙂

 4. Nøjj, en fin emballage! Jeg har virkeligt en svaghed for en pæn indpakning af produktet – det gør det bare SÅ meget mere indbydende! Jeg tror helt sikkert disse produkter skal tilføjes til året ønskeliste!

 5. Janne Hesselkilde - 26. november 2014

  Jeg har købt deres håndsæbe til badeværelset og er virkelig glad for den! Det giver lige den ekstra pift af velvære og luksus. Må prøve flere af produkterne 🙂

 6. Judy - 26. november 2014

  Hej:) hvor kan man købe L:A bruket produkter i København? Mange tak 🙂

  1. Hej Judy,
   Du kan bl..a købe det hos Gossip, Magasin, Normann Copenhagen og Fjord Interiør. Du kan se forhandlerliste lige her!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret