Kategori -
21. december 2017

Kreativ workshop med HP og Cecilie Elisabeth Rudolph


For nogle uger siden var jeg til den fineste workshop, jeg længe har været til. HP havde inviteret mig og andre kreative sjæle til lancering af deres nye Instant Ink-ordning med en ægte krea-aften sammen med Cecilie Elisabeth Rudolph, som er tekstil og printdesigner. I kender hende måske fra hendes arbejde med Elle Style Awards tidligere på året, hvor hun stod for deres smukke Cabarelle-print? Eller sidste år hvor hun lavede smukke vinduer hos La Glace? Kvinden har saftsuseme talent. Øj, hvor er hun dygtig og inspirerende – og smaddersød, ikke mindst.
Aftenen gik ud på at vi skulle lave vores egne personlige “kunstværker” – blande dét at printe noget, at være kreativ fx med at male, klippe, klistre, tegne, scanne og printe igen, så vi fik vores eget lille “piece of art”. Det var SÅ fint et arrangement, og folk lavede de fineste ting. Jeg nåede dog ikke at blive færdig, typisk. Heldigvis fik jeg en HP Envy Photo 6232 med hjem, så jeg kunne teste den og lave mit eget lille DIY-projekt (det kommer på bloggen snart) Yay! Den her printer er seriøst genial, for man kan oprette forbindelse og udskrive direkte fra sin telefon. Udskriv, scan og kopiér – helt uden besvær.
En anden smart feature ved den her printer er, at printeren selv registrerer når der er lavvande i blækken. Når blækpatronen er ved at være tom sender printeren automatisk en besked afsted til HP om at man er ved at løbe tør for blæk, og så får man simpelthen leveret blæk lige til døren. Den løsning hedder HP Instant Ink og fungerer som en abonnementsordning, så man løber aldrig tør for blæk! Hvor smart er det lige? Hvor tit har man ikke stået og skulle printe noget, og så opdager man at man mangler blæk. Åååhhh! Den her printerløsning er jo kommet som kaldet. Læs mere om hvordan du kan tilmelde dig Instant Ink her.
Men tilbage til min printer, for nu vil jeg altså lege, printe, scanne og DIY-nørde den og teste den her lækre bandit af. Jeg er sikker på vi nok skal blive gode venner. Meeeeen inden jeg smutter skal I ikke snydes for billeder fra workshoppen og Cecilies virkelig misundelsesværdige krearum. Sådan et gad man da godt lige have derhjemme, ik? Acie var også med til arrangementet, og vi blev hurtigt enige om, at hende og hendes mands kælder i deres nye hus, hellere måtte laves til sådan et stort krea-rum.
Måske en julegaveidé med sådan en smart printer her i sidste øjeblik?Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret