Kategori -
7. juni 2021
Annonce for Kræftens Bekæmpelse og kampagnen KRÆFT ER IKKE FOR BØRN

Kræft er ikke for børn ♡ Hjælp mig med min indsamling.

Kræft er IKKE for børn!

Jeg er blevet ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og i dag skyder vi kampagnen KRÆFT ER IKKE FOR BØRN i gang.

Jeg har oprettet min egen indsamling og mit mål er at samle 25.000 kr. ind, så jeg håber virkelig I vil hjælpe mig — men mest af alt, hjælpe alle de børn og familier, som har en hverdag og et liv, med kræft tæt på.

Jeg ville blive SÅ ualmindelig glad, hvis vi sammen kunne hjælpe børn og familier som er ramt af kræft, med at samle en masse penge ind, så der kan forskes i bedre behandlinger til børn og unge, arbejdes med et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og hjælpe dem, som har en hverdag med kræft tæt på.

Hvert år rammes 250 børn og unge under 18 år af kræft, og 6.000 børn oplever, at en forælder eller nær pårørende får kræft.

1 ud af 5 børn dør af deres kræftsygdom og 80% må leve med senfølger resten af livet.

Som mor til to små børn rammer denne kampagne mig særlig dybt. Jeg har selv mærket, hvor meget kræft påvirker en familie. For 20 år siden mistede jeg min lille fætter, han blev kun 9 år gammel.

Kræft er IKKE for børn, og hver en krone vi kan samle ind sammen, er vigtigt! Så jeg håber sådan I vil hjælpe mig. Alle beløb tæller. Støt med 1 kr., 10 kr., 100 kr. eller hvad du føler du kan undvære. Alt tæller! I kan støtte her:

Pengene går til forskning, patient- & pårørendestøtte samt forebyggende arbejde. Et kræftforløb påvirker ikke kun den der er syg, men hele familien. Det sætter sine spor både fysisk og psykisk.

Der er brug for midler til området, så der kan forskes i bedre behandlinger til børn og unge, arbejdes med et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og hjælpe dem, som har en hverdag med kræft tæt på.

Med din donation støtter du arbejde hele vejen rundt. Kun 3% går til administration.

Mit mål er som sagt at samle 25.000 kr. ind, så jeg håber sådan, at I vil hjælpe mig med at nå det mål — men mest af alt, hjælpe alle de kræftramte børn og familier der er derude. Hvis vi alle donerer 1. kr, så er vi hurtigt i mål.

Sammen kan vi gøre en forskel.
Tusind tak for din støtte

Kærlig hilsen,
Mille Emilie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret