Kategori -
26. december 2015

Kom en cykel på væggen

Sponsoreret af ViSSEVASSE 

Der har været store diskussioner herhjemme, om hvorvidt Lasses racercykel skulle hænge på væggen eller ikke hænge på væggen i kontoret. Jeg har fra start sagt nej, men Lasse sagt ja. Jeg synes det var kikset, fyldte for meget og var enormt upraktisk. Lasse ssynes det var mega sejt og mandigt. Jeg fik ikke min vilje. Manden slog i bordet. Men nu er det altså slut. Nu er det min tur til at slå i bordet. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt alternativ. Nemlig denne smukke Vissevasse plakat af en vildt flot racer, en ægte Bianchi. Eller ihvertfald en illustration af en.

Jeg er ikke den vilde cykelentusiast, men lige netop Bianchi-modellen i den velkendte mintgrønne farve har jeg et rigtigt godt øje til. Den har den helt rigtige farve (jeg har en svaghed for lige præcis dén mintgrønne farve), den er klassisk og så har den bare en coolness over sig med de retro undertoner. Lasse er heldigvis enig. Yes! Ned ryger én cykel, og op kommer en anden. Alle er glade!

Jeg har valgt den største plakat i målene 70×100 cm da jeg synes den kommer mest til sin ret i den helt store størrelse. Find den online her.


Indlægget er sponsoreret af Vissevasse – jeg har selv udvalgt produktet fra Vissevasses sortiment.

Kommentarer

  1. Marianne - 26. december 2015

    Et af de bedste spons-indlæg, jeg har set længe. Well done! Og glædelig bag-jul 😉

    1. Mange tak Marianne. Det sætter jeg pris på! Også rigtig glædelig bag-jul til dig 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret