Kategori -
22. september 2019
Annonce for FISKARS

Køkkengrej med rå elegance giver ny madglæde!

I samarbejde med FISKARS har jeg testet nogle produkter fra deres nye ‘Norden’-serie. En serien bestående af en herlig køkkentrio; gryder, pander og virkelig gode knive. Jeg har testet køkkengrejet her i nogle uger og er indtil nu ret begejstret.

Det seje ved denne serie er, at den bygger på en helt ny teknologi. Deres nye pande er den første pande med ”stål-belægning” – og dermed er belægningen helt uden plastik og floriner. Køkkengrejet har fået den her innovative Thermium-behandling, som gør både gryder og pander utrolig holdbare og nemme at rengøre.

Både gryder og pander har en non-stick egenskab, også ved helt høje temperaturer. Det gør det meget let at lave mad, for redskaberne forbliver smudsfri for madrester og gør det tilmed nemt at rengøre bagefter. Når du steger noget vil du altså ikke sætte sig fast, som man måske har oplevet det med andet køkkengrej. Vi har selv en del i skuffen som gør det, de skal ud! Gode redskaber og nem rengøring er rimelig essentielt under madlavning.

FISKARS giver derudover 25 år garanti på hele Norden-serien, det er altså en ret flot garanti synes jeg. Men de ved at deres produkter holder, så de tør godt give den høje garanti. Men du kan læse meget mere om garantien længere nede i postet, for først skal det handle om nogle af deres nye sager.

Rå elegance i et fuldendt ståldesign

Der er noget industrielt og maskulint over denne serie, som jeg smadder godt kan lide. Rå elegance i fuldendt ståldesign, som giver kant til vores ellers feminine og landlige køkken, og at det så rent faktisk er nogle smukke produkter i høj kvalitet er jo bare ekstra win.

Norden-serien fra Fiskars kommer med en konstruktion i rustfrit stål fra kant-til-kant, som sikrer en jævn og effektiv varmefordeling på hele overfladen. Kernen i aluminium giver en homogen opvarmning på alle typer kogezoner. Smart!

Den perfekte gryde til min favoritsæson

Er der noget jeg virkelig elsker, så er det efterår. Elsker alt ved denne sæson vi er i lige nu og hvad den byder på. Luften, duften, farverne i naturen, levende lys, efterårs-snask (alt med æble og græskar; grød, tærte, kage suppe), levende lys, halloween, faldne blade og kastanjer, te, regn (ja, jeg elsker regn!), ild i pejsen og INDEYGGE.

Sidstnævnte leder mig hen til noget jeg også særligt elsker for sæsonen; Lækre simreretter og supper. Jeg finder altid god madinspiration hos Valdemarsro og Emma Martiny.

Til denne type retter kræver det altså eddergodt køkkengear. Derfor er jeg virkelig glad for min store nye Norden gryde på 5 L (findes i forskellige størrelser), som kan rumme ALLE mine favoritingredienser. Jeg laver altid store portioner, for så har jeg også til frokost og aftenretter nogle dag efter – eller smider det i fryseren. #lifehack

Den unikke Thermium-mineralbehandling giver kasserollen (aka. den perfekte gryde til efterårets mange simreretter og supper) non-stick egenskaber, selv ved høje temperaturer, uden at gå på kompromis med det fuldendte ståldesign.

Det karakteristiske låg er nemt at have med at gøre, og de ergonomiske håndtag forbliver med deres hule design koldt under madlavningen. Hader de der håndtag hvor man altid brænder sig, fordi man glemmer at de bliver kogende varme. Av!

Man skal IKKE kimse af pænt køkkengrej

Stegepanden er ligeledes en virkelig god sag. Jeg spiser æg hver morgen, og den her stegpande har en ret god størrelse. Den kan bruges morgen, middag og aften til hvad end jeg har lyst til.

Og den har samme egenskaber som gryden. Nem at rengøre, non-stick og pænt design! Man skal ikke kimse af pænt køkkengrej. Det bliver bare sjovere at lave mad. Oh well, sådan har jeg det i hvert fald 🙂

Knive i finsk birketræ med tilfredsstillende skarphed

Fiskars Norden-serien er skabt gennem en avanceret teknisk fremstilling og de absolut bedste materialer. Deres produkter er blevet testet omhyggeligt og fungerer glimrende i ethvert køkken. Privat som professionelt.

Knivene er lavet af førsteklasses materialer og produceret efter traditionelle finske fremstillingsmetoder. Selve grebet er lavet af finsk birketræ og er særligt varmebehandlet, og knivbladet er tysk karbonstål af højeste kvalitet.

Man fornemmer straks man skærer med knivene, hvordan de let glider igennem fødevarerne. Man skal dårligt trykke til, for knivbladet har en tilfredsstillende skarphed.

En god og skarp køkkenkniv er et must i køkkenskuffen. Det er en fornøjelse at lave mad med disse knive, det må jeg altså sige. Dem jeg har her er den lille kokkekniv og den store kokkekniv.

Knivene skal vaskes i hånden, hvilket kan være lidt irriterende i en travl hverdag, hvor alt andet bare ryger i ‘opperen’ – meeeen, det vænner man sig nu ret hurtigt til. Ligesom man helst også skal vaske gryder og pander i hånden. Så holder det bedre!

Garantiperiode på 25 år!

For at sikre den bedst mulige brugeroplevelse, tilbyder Fiskars en 25-års international begrænset garanti på fejl i materialet og håndværket på Fiskars Norden gryder, pander og knive. For uanset hvor omhyggelige de er, kan der jo opstå fejl under fremstillingsprocessen.

Garantiperioden på femogtyve(!) år træder i kraft ved det originale køb af produktet i detailhandlen. Denne garanti er udelukkende gyldig i den Europæiske Union, Schweiz, Norge, Australien, New Zealand og Rusland.

Jeg synes altså det er flot!

Forleden dag kastede jeg mig ud i en let frokost med mascarpone, avocado og friske figner.

Jeg blev inspireret af Emma Martiny’s opskrift på avocadotoast med figner og halloumi – jeg brugte bare mascarpone i stedet, for det havde jeg lige i køleskabet. Men skal bestemt prøve det med halloumi også. Mm!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret