Kategori -
8. september 2014

Knife magnets

 photo kahler_knifeholder_zps34390e18.png

Vi er herhjemme på udkig efter en knivholder til vores køkken. Det er altid rart at have knive ved hånden når man skærer grøntsager, kød og andet. Vores ligger pt i skuffen, og det er lidt træls at skulle åbne og lukke skuffen for at komme ordentlig igang med madlavningen. Ja, okay.. måske lidt af et first-world-problem, men ikke desto mindre er det irriterende. Jeg har ledt ret længe, men er åbenbart ret kræsen hvad angår knivholdere. Jeg er slet ikke til de der knivholdere/blokke der står på køkkenbordet, det optager for meget af køkkenbordet og er stadig ret uhandy. Det skal være en der hænger på væggen, men dem jeg har set på indtil videre har bare ikke lige været mig. De er kedelige og kommer typisk kun i en lang plade i enten stål eller lakeret sort. Boooring.

Men så var jeg forbi Kähler der havde stand i Bellacenteret til dette års DesignTrade. Her så jeg den fineste farveladekollektion til knive kaldet Magna. Det er disse runde keramiske magneter der kommer i tre størrelser og i farverne: solgul, støvet turkis, lavendelblå, lysegrå, grårosa og en sart kakigrøn. Jeg er helt dårlig med dem, og de er klart på 1. pladsen indtil nu. Vores køkken er holdt i lys egetræ og hvid, så lidt farve ville absolut ikke skade, tværtimod. Jeg har heldigvis lidt tid at tænke i, for de lanceres nemlig først til oktober, men man kan forudbestille dem HER, hvis det skulle have interesse. Jeg overvejer stærkt!

· · ·

I’ve been looking for a knife holder for quite some time now, but the selection is not that big. At DesignTrade I found these cute “Magna” ceramics magnets for knifes from the danish brand Kähler. I love the shape, the colors and think the will fit perfectly in my kitchen.

Kommentarer

  1. Vi har en gammel grim knivblok som jeg meget gerne ville have skiftet ud, og det her er virkelig en fin løsning!

    1. Ja de er virkelig fine. Jeg kan ikke så godt de der blokke, mest fordi de fylder sådan. Jeg elsker et ryddeligt køkken, så man kan komme til 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret