Kategori -
28. september 2016

Kids room in blue shades

I min optik bør et børneværelse være fyldt med farver. Farver stimulerer børns sanser. Man behøver selvfølgelig ikke, at gå helt amok i samtlige af regnbuens farver, men farver dét skal der være. Jeg har taget et kig på den blå farveskala i dette indlæg. Vi skal snart i gang med at lave Fridas værelse. Indtil nu har det ageret roderum, vaske/tørrerum og kontor. Men nu skal vi altså have lavet lidt om, så hun får sit eget lille rum og vi får styr på alt vores rod. Selvom ovenstående er samlet i “boys room” synes jeg nu sagtens der er flere elementer der kan bruges af piger også.
Fx. den cute seng fra Ollie’s Out eller det fine vaskbare gulvtæppe, som bl.a. også kommer i en fin mint, lysegul eller lyserød. Gulvtæppet er med frynser og zig-zag mønster fra spanske Lorena Canals. Et praktisk vaskbart gulvtæppe, som kan vaskes direkte i almindelig vaskemaskine. Med et tæppe som dette, behøver du ikke og bekymre dig om at dine børn spilder, eller at hunden har våde poter. Tæppet er designet af spanske Lorena Canals og er håndlavet i Indien. Virkelig smart. Jeg kunne godt være fristet til at købe sådan et tæppe til Fridas værelse. 
1. Tremmeseng
2. Plakat med blå hval (affiliate)
3. Målebåndsmand  (affiliate)

4. Bordlampe (affiliate)
5. Vaskbart gulvtæppe


I have collected a few things in blue shades for the boys room. In my opinion the kids room should be filled with colors. Colors stimulated children’s senses. More of the above items can easily be used in a girl’s room. 
1. Baby bed in oak
2. Plakat med blå hval (affiliate)
3. Measurement wallsticker (affiliate)

4. Study table lamp (affiliate)
5. Washable rug

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret