Kategori -
23. maj 2019
Annonce for Moccamaster

Kaffeslabberas og duften af langsomme morgener

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi at jeg er vild med kaffe. Jeg elsker kaffe! Nogle dage drikker jeg 5 kopper, andre kun én. Men ét er sikkert, jeg drikker kaffe hver dag! For mig er kaffe nemlig ikke bare kaffe. Udover at jeg synes det smager dejligt, så er kaffe for mig også lig med hygge, afslapning, fordybelse, ro, nærvær, duften af (langsomme) morgener og gode ferieminder. Og sikkert meget mere end det, men det var hvad der lige poppede op ved tanken om kaffe.

Vi drikker kaffe til mange ting herhjemme. Til fødselsdage, til brunch, til grillaftener, på gåturen, på køreturen, om morgenen, om aftenen.. til lidt af hvert. Kaffe er en ret stor del af vores liv og hverdag. Egentlig lidt skægt, for der var engang hvor jeg slet ikke kunne fordrage kaffe. Sjovt som ens smagsløg ændrer sig.

Hvad er kaffe mon for dig?

En god (og hurtig) kop filterkaffe

Mine forældre har altid drukket filterkaffe. Jeg er vokset op med filterkaffe og, senere da det blev moderne og smart, instant kaffe til de hurtige morgener. Det har bare altid været der i mit liv. Kaffe. Mmm… bare ordet kaffe. Duften af kaffe. Lækkert! Når mine forældre kommer på besøg har vi tidligere kun kunne lave instant kaffe eller hurtige smarte kaffeløsninger som caffe latte, cappuccinooooo og den slags. Men når man har gæster og er mere end 2 personer kan det nu engang være meget rart at kunne lave en ordentlig kande kaffe.

Det kan vi heldigvis nu. Den her retrogrønne kaffedarling fra Moccamaster er nemlig rykket indenfor i vores nye køkken, så nu kan vi servere filterkaffe i lange baner. Noget mine forældre især glæder sig over – og jeg får oveni købet et genkendeligt kaffesnus fra barndommens minder. Mums!

Tidens master i pastelfarvede klæder

Moccamaster går foråret og sommeren i møde med tre nye farver. De tre nye kulører er hentet fra den pastelfarvede palette i henholdsvis pastelgul pastelgrøn og pastelblå. Alle med referencer til foråret og sommerens kommen. Et farvefriskt pust til køkkenet og resten af indretningen!

Maskinen her er ikke kun pæn og farvefin. Den kan også lave god kaffe, hurtigt. Den laver 10 kopper på ca. 6 minutter. Bom! Så’ der kaf’ do. Og den slukker selv for varmen efter noget tid, hvis man skulle glemme at slukke selv. Smart.

Det er ikke kun kaffemaskinen der er grøn

Moccamaster præsenterer ikke blot tre nye farver. Virksomhedens tilgang til produktion og materialer er også grøn og der anvendes kun genanvendelige eller fuldt nedbrydelige materialer. Altså, maskinerne er fremstillet i 100% genanvendenlige materialer.

Og i bestræbelserne på at minimere aftrykkene i naturen og bidrage til minimering af forurening fremstiller Moccamaster en energieffektiv kaffemaskine af høj funktionsmæssig og æstetisk værdi med en meget lang levetid. Derfor stiller Moccamaster som minimum også 5 års garanti på alle maskiner. Og hvis man registrerer sig indenfor 6 måneder opnår man en forlænget garantiperiode på 10 år. Hele den tilgang er jeg kæmpe fan af!

Men Moccamaster er ikke kun flot design og flotte farver. Maskinens funktion og kvalitet er højt prioriteret. Derfor er hver Moccamaster individuelt fremstillet, samlet i hånden og testet inden maskinen forlader fabrikken – alt sammen, så maskinen kan brygge en kande velsmagende kaffe, som lever op til standarderne fra European Coffee Brewing Center.

Det er altså god stil.

Kommentarer

  1. Sanne - 23. maj 2019

    Er vandglasset nykøb og hvilket brand er det..? – rigtig fint med aqua-grøn<3

    1. Glasset er fra IKEA ~ de findes i forskellige farver!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret