Kategori -
10. december 2018

Julereportage hjemme hos mig

I dag havde jeg besøg af Anitta Behrendt (fotograf) og journalist Pia Olsen (journalist) til en omgang julebolig. De to damer er simpelthen så søde og de har efterhånden været her i lejligheden et par gange til boligskydning.

Denne gang var det dog en julereportage.. ikke en hel boligreportage som sådan, men en julereportage med tryk på JUL. Reportagen kan jeg ikke vise før NÆSTE år! Ha. Det er så skørt jo. Men sådan er det altså. Julereportager er som oftest skudt et helt år i forvejen, for det er jo de færreste der pynter op i sommeren. Ha!

Det var som altid nogle virkelig hyggelige timer, og jeg glæder mig sådan til at vise Jer resultatet til næste jul. Jaa.. I må altså vente lidt endnu, for jeg må desværre ikke vise såååå meget. Fair nok, men jeg har fået lov til at vise en lille smule af min julebolig frem.

Så her er et lille smugkig.

Vi har simpelthen fået et juletræ indefor. Jeg elsker det!!! Fandt det hos min blomsterpusher Stalks&Roots i Torvehallerne. De har nemlig masser af smukke juletræer. Jeg elsker juletræer som ikke er det der “typiske” juletræ, som fx det her som er lidt tæt og “træt”, som Lasse kalder det! Hehe.. Cedertræer synes jeg også er vildt fine, men de er lidt finere til udendørs julestemning.


Winter wonderland-stemning med store magnoliagrene og luftballoner svævende over bordet!Røde nuancer er altid et hit i julen!


Rød og grøn jul med et twist af skøre detaljer og sjove julekugler!


Et lille smugkig af julebordet. Åh, hvor vil jeg gerne vise Jer det hele. Meeeen I må væbne Jer med tålmodighed. 

Smukkeste luftballoner fra sidste års julekugle-høst i Flying Tiger. De har dem vidst også i år.

Vores nye smukke frugtfad fra Matias Moellenbach, som vi købte på sidste Finders Keepers. 


Styling + foto: Mille Emilie Vilmar

Kommentarer

 1. Tina - 10. december 2018

  Meget smukke jule stemningsbilleder af dit smukke hjem.
  Hvor har du købt den lille postkasse til ophæng?
  Glædelig juletid ønskes du herfra:-)

  1. Tusind tak! Glæder mig sådan til at kunne vise hele julereportagen frem. Men må ikke vise det hele endnu. Hehe.. øv!
   Postkassen er fra Brink Nordic, jeg købte den (og nogle andre) for nogle år siden da vi var med Nordsjællands Veterantog (juletog) fra Hellerup til Helsingør. Det er sådan noget gammeldags julepynt. Så fint! Har også en gris og en lille garder. Hehe..
   Glædelig jul Tina 🙂

 2. Tina - 10. december 2018

  Glædelig 11.december,
  jeg elsker vintage julepynt og har meget, men vil straks se om jeg kan skaffe nogle postkasser:-)
  Tak for inspiration og oplysning.
  En god dag ønskes du!

  1. Ja, de er også utroligt fine! Jeg er også vild med de gamle referencer!
   Tak fordi du læser med 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret