Kategori -
11. december 2018
Annonce for Kähler og Vissevasse

Julehygge med Bungalow5 og Septemberedit

Jeg elsker julen! Det kan der efterhånden ikke herske nogen tvivl om, vel? Ha. En hel måned (plus det løæse), hvor det er helt legalt at hygge totalt igennem, pynte op og nyde. Og pynte op har jeg, et rigtigt julehjem. Måske så du så et smugkig fra min julereportage i går?

Men mellem julepynt, julekager og julegaver værdsætter jeg virkelig, og prioriterer, at tage tid ud af min travle (jule)kalender for at pleje nære relationer, venner, familie og mig selv. Julemåneden kan hurtigt blive en travl og stresset tid, hvis man ikke lige stopper op og trækker vejret helt nede fra maven. Så det gør jeg! Og i sidste uge var sådan en dag.

Her havde jeg en dejlig eftermiddag sammen med Allan og Caroline, hvor vi havde nogle smadder hyggelige timer sammen med gaveindpakning, kaffeslabberas og der gik selvfølgelig totalt snakkeklub i den. Det er altid så hyggeligt med de to! Som du kan se, fik vi julehygget igennem.

HÅNDMALET JULESTEL OG BÆREDYGTIGT GAVEPAPIR

Kähler var så søde at låne os deres fine julestel fra Hammershøi, så vi rigtig kunne komme i julestemning. Stellet er vanvittigt fint og emmer af ægte julestemning med små håndmalede dekorationer. Rikke Jacobsen som er kunstneren bag de smukke deokrationer er samtidskunstner specialiseret i at lave kunsttryk og kunst, der har en naturalistisk og poetisk berøring. Hendes design er inspireret af både botaniske og delikate, afvigende kompositioner. Så fint!

Vissevasse var så elskværdige at forære os det smukke genanvendelig og bæredygtige gavepapir ‘Everwrap’, så vi kunne pakke vores gaver fint ind. EVERWRAP er noget helt særligt og kommer i 6 forskellige ark med prints på begge sider. Så alt i alt har du 12 valgmuligheder med print og farver. Gavepapiret er lavet af 100% plastik uden kemiske bindemidler. Og du kan rent faktisk bruge papiret igen og igen. EVERWRAP er genanvendeligt gavepapir i ark, der ikke kan rives over. Tape kan forsigtigt fjernes uden at lave mærker, og der kommer ikke hvide streger efter folder. Med andre ord kan det genbruges et utal af gange.

Et godt juletip! Husk at tage tid ud af din kalender, sæt dig ned med venner og familie, drik en dejlig varm kop kaffe (eller kakao), pak gaver ind sammen og gør en “ting” ud af det. Det er også en måde at bruge tiden sammen på, for så kan man sidde og sludre i mens, drikke kaffe og indhente det forsømte, mens man får ordnet mange af de praktiske juleting lige midt i juleræset.

Glædelig jul ♡

Vi dækkede et fint julebord med Kählers smukke julestel.

Jeg er vild med det her stel. Smukke dekorationer af den flettede julestjerne og den charmerende nøddeknækker smyger sig elegant hen over det hvide Hammershøi-stel og giver en ægte stemning af hyggelig jul. 

Fine julekort – her en favorit med en smuk mistelten.

Find alle EVERWRAP gaveark her

Flere fine julekort. 

Ej, men se nu lige! Det er da alt for fint og lige til at komme i julestemning af.

Betalt partnerskab med Kähler & Vissevasse. Tanker og meninger er 100% min egen.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret