Kategori -
17. august 2018

Jeg har fået ny kontorplads!

Der er sket lidt ting og sager her efter sommerferien. En af dem er bl.a. at jeg har fået NYT KONTOR! Som du måske husker sad jeg i en periode hos de søde piger hos Andedammen. Desværre var det i en periode, hvor Frida var og blev meget syg, så jeg fik det ikke brugt så meget, som jeg gerne ville. Ihvertfald ikke nok til, at jeg synes det gav mening ift. økonomien. Jeg betalte for et kontor jeg nærmest ikke brugte og smed dermed en hel del penge ud af vinduet. Ret fjollet! Jeg blev opsagde derfor min plads, og har siden februar/marts siddet hjemme i mit lille hjemmekontor.
Hjemmekontoret eksisterer stadig, og har fungeret fint. Men jeg har i lang tid kunne mærke at der skulle ske et eller andet. Jeg kan sagtens arbejde hjemmefra, men jeg savner altså at have liv omkring mig, “kollegaer” og bare det at have nogle at spise frokost med i ny og næ. Det har jeg selvfølgelig prøvet at få ind i hverdagen, men ikke noget jeg synes der har været nok til at tilfredstille mine behov. Jeg arbejder fint nok hjemmefra, men den der følelse af at tage på arbejde har jeg savnet. Jeg elskede at være hos Andedammen, når jeg var der. At sidde et sted og “tage på arbejde” gør at jeg bliver meget mere arbejdsom og struktureret. For mig virker det virkelig at komme ud af døren og have et sted at være. Derhjemme blev min rygrad helt blød og slasket som en regnorms, og så får jeg lavet aaaalt muligt andet end det jeg egentlig skal. Alle de gode overspringshandlinger som vasketøj, indkøb, rengøring og den slags. Dumt!
DERFOR har jeg fået mig EN NY KONTORPLADS på Frederiksberg. Det ligger helt genialt, lige på vejen til Fridas institution, så jeg kan aflevere/hente på vejen til/fra. Smart! Jeg startede denne uge og det har været over alt forventning. Jeg er SÅ glad! Jeg har været inde med min skærm og nye kontorstol, så jeg er topklar og meget motiveret.
Med min nye kontorplads følger også verdens sødeste kontormakker. Juhu! Jeg sidder nu sammen med den evigtskønne Cathrine aka. Rockpaperdresses (eller bare Rocco!), som de fleste af jer jo nok kender i forvejen. Skide sød, smilende og virkelig et rart væsen at være omkring. Hendes gamle kontormakker Christina Barré, som har det succesfulde influencerbureau Confetti CPH er nemlig rykket ind ved siden af. Eller dvs. der er lige et kontor imellem. Her skal hun sidde sammen med hendes fire seje influencere; Mette Marie, Cecilie, Cana og Christina. Jeg kender Cana og Cecilie fra Andedammen, og jeg glæder mig sådan til at sidde med dem igen, altså next door, men stadig! Det er altså nogle gode damer det her.
Og som om det ikke var nok.. til september rykker der faktisk endnu en sød bloggerdame ind i det lille kontor. Cathrine er jo efterhånden riiiiiimelig højgravid og skal føde engang til oktober, så derfor får vi endnu en makker ind i kontoret. Min gode bloggerkollega og efterhånden rigtig gode veninde Trine, rykker nemlig ind sammen med os. Det bliver godt!

Kaffespot, Cathrines fine porcenlæn & fine “tillykke med nyt kontor”-blomster fra Soil Agency og BloomOn.

Min nye smukke KEVI-kontorstol fra Engelsbrechts (modtaget i gave). Jeg har kigget på den SAÅÅÅÅ længe. Det er et samarbejde Engelbrechts har lavet med Mads Nørgaard tilbage i 2016 og jeg har simpelthen savlet over den siden. NU skulle det altså være. Nyt kontor = ny kontorstol. Elsker den!

Bordet har jeg, indtil videre, lånt af Christina som sad her før. Det er nu også virkelig pænt, og det fungerer upåklageligt. Hvis hun en dag vil have det igen eller med hjem, så må jeg vidst købe et selv. Ha! Men for nu er det perfekt at låne Christinas. Tak for lån Chris. Skærmen er medbragt hjemmefra. Jeg arbejder bare bedst med en stor skærm. Både til billederedigering, blog og det hele. Så kan jeg rigtig have overblik og mange ting åbne på en gang. Ha!Den famøse plastik kaktus fra IKEA, som der var STOR debat om på både Chris’ og Cathrines storys. Haha! Jeg synes sgu den kan noget. Den er næsten for meget. Men ret fin, ikk?

Ryggen af min nye kontorbuddy. Søde søde Rocco!


Helt ærlig, er her ikke pænt?Billeder: Sonoma Seven

Kommentarer

 1. Anne - 17. august 2018

  Stort tillykke med din nye plads! Det ser så hyggeligt ud!
  Hvor er det fede skrivebord fra??
  Mvh Anne

  1. Tusind tak! Her er så rart ❤️ Bordet er et Eiermann bord fra Please Wait to be Seated, designet af Egon Eiermann. Så pænt jo!
   God weekend 🙂

 2. Fineste billeder du har taget. Jeg glæder mig sådan til at rykke ind lige om lidt. Ihh det bliver hyggeligt.

  1. Tak søde Trine. Glæder mig til du kommer ind og sidder med os. Juhuuu <3

 3. Hold da op hvor ser det bare hyggeligt ud:) Så fint indrettet, kan jeg godt forstå at du er helt vild med!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret