Kategori -
15. maj 2015

Interiør favoritter

Forleden dag rykkede jeg rundt i showroomet på mit arbejde hos Inside PR. Efter pressedagen var der en anelse tomt, eftersom en del af de store produkter var sendt retur til de forskellige agenturer. Øv. Men juhu på stylingkontoen. Jeg skulle nemlig have det hele til at spille. I det ene hjørne fik jeg lavet en ret fin hyggekrog, med nogle af mine interiør favoritter lige nu!

Lampen som hænger på væggen er fra dansk Anour som jeg tidligere har skrevet om (her og her). Jeg er kæmpe fan af Arash’ rå univers. Lamperne er funktionelle og har et lækkert æstetisk design. Jeg er helt tosset med alle lamperne. Seneste tiltag er denne væghængte lampe. Man kan hænge den lodret, vandret eller noget helt tredje. På lamperne er der touch funktion, således at du tænder og slukker, og skruer op og ned for lyset blot med fingeren. Derudover er lyset LED, hvilket jeg er stor fan af pga. besparelsen af energiforbruget. Det er dælme smart!

Vaserne der forestiller ørne er fra det fine norske brand Ment. Ment er startet af de to søstre Ingvild og Sidsel, og de holder til i en lille by ved navn Fåborg, ti minutter nord for Lillehammer. Designværksted ligger, i hvad der engang var verdens ældste træskifabrik, og det er her søstrene og deres team tryller for at kreere de fineste fine keramiksager. Vasen har det skønne navn ‘Jørn Ørn’ og er en del af “Onkel Trubadur” serien. Jeg elsker alt ved den. Jeg tiltænker at isætte et langt stearinlys istedet for blomster. Det synes jeg er lidt skægt.

Hodeløse Jørn Ørn er håndlaget i porselen, og født i verkstedet vårt på Fåberg. Han er en allsidig fyr som fungerer som roadie og manager i bandet «Onkel Trubadur», men klarer seg også på egne bein. – Ment

Spejlet er fra Novel Cabinet Makers, mit nye interiør crush! Det er ikke længe siden, at jeg skrev om dem. I kan genlæse indlægget om det smarte reolsystem og det store gulvspejl her. Spejlene er især mine favoritter. Jeg synes designet er utroligt smukt og simpelt. Alt afhængig af, hvilken farve man vælger rammen i og hvilken vej man hænger det, skifter spejlet udtryk. Det fås bl.a. med sort, bordeaux, flaskegrøn og hvid ramme. De mørke farver giver et mere råt udtryk, hvor imod den hvide kant giver et mere minimalistisk ydre. Spejlene har de fineste forme og er tiltænkt med LED bag, som giver det fineste lys. Det aflange spejl som vist på billedet ovenfor, synes jeg passer perfekt ind i en lille entré eller som her, henover et konsolbord. Jeg har netop fået et spejl ind af døren, som jeg glæder mig til at vise jer ‘in action’, så snart jeg har fået det op at hænge.

Kommentarer

  1. Anna C - 15. maj 2015

    Det ser virkelig godt ud 🙂 Ved du mon også hvor bordet er fra? Det ville stå flot op af min betonvæg 🙂

    1. Hej Anna. Ja konsolbordet er fra Jens Lyngsøe Interieur.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret