Kategori -
22. december 2014

Instagram profiles you must follow #1

Jeg eeeelsker instagram, og ser det som en rigtig stor inspirationskilde. Jeg bruger det til at holde mig opdateret indenfor bolig såvel som mode, mad, rejser og alt muligt andet. Jeg følger min venner, familie, bloggere, magasiner og alle mulige andre jeg slet ikke kender. Det er en kæmpe inspirationskilde, og jeg synes der er så ufatteligt mange mennesker der er vildt dygtige til at tage lækre og inspirerende billeder. Jeg følger en hel del, og har en del favoritter. Jeg vil derfor som et nyt tiltag her på bloggen skrive lidt om dem, som særligt inspirerer mig, og som jeg synes i skal klikke jer ind forbi. Rækkefælgen er tilfældig, og jeg lægger ud med mine 3 første favoritter. Enjoy! Psst… har du en insta favorit, så smid mig endelig et tip i kommentarfeltet!

I love instagram. I see it as a really great source of inspiration. I use it to keep me updated with décor, interior and new products as well as fashion, food, travel and everything else. I follow my friends, family, bloggers, magazines and a lot of other people I don’t know. It’s a huge source of inspiration, and I think there are so unbelievably many people who are so talented to take beautiful and inspiring images. I follow a lot of people and have a lot of favorites. This is a new feature on the blog where I will write about some of the IG profiles that I follow.

 photo insta_trine_zpsa6a52a93.png

^^^ @trinenoergaardhansen ^^^

Trine arbejder som interiør blogger og editorial assistent hos den velkendte blog Bungalow5. Trine er hammer dygtig, kreativ og inspirerende. Jeg mødte Trine tidligere på året til DesignTrade i Bellacenteret. Hun er vildt sød i virkeligheden, og så har hun desuden også en simpel og fin stil tøjmæssigt. Jeg elsker hendes billeder, som er personlige og inspirerende. Hun har en svaghed for grønne planter og blomster ligesom jeg selv har, hun er kreativ og har det fineste hjem. Klik forbi @trinenoergaardhansen og tag et kig ind i hendes fine univers.

 photo insta_linda_zps302fc56f.png

^^^ @simpeldagbog ^^^

Linda er journalist, arbejder hos Aller og så driver hun bloggen Simpel Dagbog, der er en af mine absolut yndlings blogs i hele blogland! Linda skriver vanvittigt fantastisk, og så tager hun absurd smukke billeder. Hun har virkelig en evne til at få alt til at se enkelt og lækkert ud. Hendes billeder bærer præg af personlig indretning og stil, økologi, lækre madbilleder, fine hverdagsglimt og en æstetisk finhed. Linda er en af de der profiler jeg bare skal tjekke hver dag! Hun deler ud af meget, men formår alligevel at være enormt privat, hvilket jeg synes er en evne i sig selv. Klik forbi @simpeldagbog, i vil ikke fortryde det!

 photo vibekelentz_zps695130c1.png

^^^ @vibekelentz ^^^

Vibeke er en af dem på instagram der virkelig formår at ramme spot on ved hvert billede. Jeg bliver virkelig draget af hendes billeder der alle emmer af hygge og kærlighed. Hun poster ofte billeder af blomster, fine stilleben, sine hamrende lækre unger og hverdagens små glimt. Jeg kan virkelig anbefale jer at kigge forbi – jeg er fan! Besøg Vibeke på @vibekelentz – er sikker på i også bliver fans!

Kommentarer

  1. Ditte - 22. december 2014

    Dejligt med ny inspiration. Følger allerede simpeldagbog, men de andre to ryger da straks på min læste også 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret