Kategori -
22. maj 2019
Annonce for Ellos Home

Inspiration til terrassen med Ellos Home

Vi er i fuld gang med terrasse- & haveplanlægningen. Det står dog liiidt stille, da vi har haft svært ved at finde en murer der har tid. Men vi heldigvis i dialog med et par stykker, som kan indenfor de næste par uger. Juhu! Det betyder selvfølgelig at vi snart har en brugbar have og terrasse. Og spørg lige om jeg glæder mig?

Vi mangler nemlig alt udendørs. Have, terrasse, indkørsel, facade. Men alt til sin tid, og først i rækken er altså terrassen og haven. Noget jeg virkelig glæder mig til, da både have- og terrasseliv er noget af det, som vi har glædet os aller mest til, netop ved at flytte i hus. Vi havde ingen altan i lejligheden og en ubrugelig lille betongård, så jeg har virkelig set frem til udelivet og bare dét at kunne åbne terrassedøren og gå ud. Ah!

Bambus, hyggelys og bløde tekstiler

Det kribler helt i fingrene for at få lov at indrette udemiljøet, så vi kan invitere venner og familie til grillhygge og bare slappe den på store bløde madrasser ude i haven under parasollen. Jeg kigger dagligt på fine terrassesager på Ellos Home, for de har et kæmpe udvalg. Se bare her ovenfor, hvor j eg har samlet nogle af de sager jeg sagtens kunne forestille mig ude på vores kommende terrasse. Jeg har en ting med bambus, lanterner og bløde tekstiler. Pænt ik?

lyskæde / grå parasol / gulvlampe (stor) / gulvlampe (lille) / skærmvæg i bambus
bambusbænkteak bord (sammenklappeligt) / sorte lanterner / bambusstole
kakigrøn madrashynde / madrashlysrosa madrashynde / rosafarvet plaid / krukker

Rabatkode med 40%

Psst.. Brug koden 460008 og få 40% rabat på den dyreste vare på dit køb hos Ellos Home (eksl. møbler)
Rabatkoden gælder indtil 31/5 og kun på almindelige priser!

Kommentarer

 1. tina/mormormedstiletter - 22. maj 2019

  Ihhh, hvor bliver det spændende, at se hvordan I får indrettet jer i haven og på terrassen.
  Uderummene er mine foretrukne og jeg gør vildt meget af det, her hos os selv på Sandgaarden:-)

  1. Jeg er også SÅ spændt på at komme igang med “indretningen” (eller skule man sige uderetningen? Ha!) på både terrasse og have. Jeg er jo helt ny i den genre, men hyggeligt kal det være 🙂

 2. Julie - 22. maj 2019

  Du kan bare starte hos din søster imens 😉

  1. Haha… jeg tager dig på ordet søs. Jeg indtager din terrasse hele sommeren, indtil vores egen er færdig! <3 Håber I har is klar i fryseren 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret