Kategori -
5. oktober 2016

Inspiration til nyt soveværelse

// Indlægget er lavet som en del af min ambassadøraftale med Auping & Brdr. Friis
Ord og meninger om nævnte produkter er mine egne ærlige ord.

bedroom_inspiration

Vi skal lige straks i gang med en makeover af vores soveværelse. Nu skal der altså ske noget nyt. Vi har lidt en idé om, at skabe et lysere og lettere soveværelse end det hule-agtige soveværelse vi har nu med mørke vægge, træ sengegavl og store mørke puder. Vi taler ikke hvidt-i-hvidt, slet ikke. Det skal stadig være hyggeligt og “semi-hule-agtigt”, men mere let i udtrykket. Jeg har samlet de farver, møbler og materialer vi forestiller os til det nye soveværelse og udarbejdet en collage til inspiration. Det dur altid.

Vi skal have ny seng, og den er netop bestilt. Juhuu! For lidt tid siden været på besøg hos Brdr. Friis i Søborg, som har et stort udvalg af senge fra Auping Scandinavia. Vi har nemlig været så heldige, at få lov at låne en seng til produkttest i en længere periode. Vi var derfor ude og prøve en masse forskellige madrasser, for at finde ud af hvilken madras vi skulle teste, samt se hvilket sengestel der umiddelbart ville passe bedst herhjem mens vi låner den. Vi faldt pladask for det smukke Essential’-sengestel fra Auping, som med sine bløde og stilfulde former passer godt til det vi forestiller os. Vi havde dog også et godt øje til ‘Auronde’-modellen, som også er enkel i udtrykket, dog lidt mere bombastisk i selve stellet.

Sengelamperne skulle være de smukke industrielle og fine Mantis S5 væglamper designet af Bernard Schottlander. Lampen er designet tilbage i 1951 og har et smukt lampehoved, der med sine bløde former spiller flot sammen med det spinkle stel med det industrille look. Lamperne er geniale til netop anvendelse som sengelamper da de har mange indstillingsmuligheder: de kan dreje 180º, og hovedet kan vippes 27º. Smart! I loftet skulle der hænge den flettede bambuslampe fra IKEA til den lille sum af 399,- Modellen hedder SINNERLIG og den er let i udtrykket, da den som sagt er i flet. Hver lampeskærm er faktisk håndlavet, så selvom det “bare” er en IKEA lampe er hver skærm unik. Lampen giver et blødt lys, der gør stemningen i soveværelset varm og hyggeligt. Bambusmaterialet giver ligeledes en varmt indspark.

Til væggen har vi tænkt os at spartle med det velkendte KABE. Vi tænker umiddelbart at gå efter en lysegrå farve på væggen – måske endda to forskellige typer grå på samme væg. Det kunne give en ret fed effekt.

Til sengen ville jeg købe et let sengesæt i hør, gerne fra Ellos som har et fint udvalg af den slags. Farven skulle være denne støvede olivengrønne (affiliate link) så det passede til de grønne planter der skal stå i vindueskarmen. Det skulle naturligvis være den fine grønne Calathea Orbifolia, som gerne måtte stå i den fine fletkurv (affiliate link) med grønlig bund. På gulvet kunne jeg godt forestille mig at få et gulvtæppe, gerne dette håndvævede bomuldsgulvtæppe (affiliate link) fra Ellos.
Nu må vi se hvad det hele ender med. I sådan en brainstorm kan man jo hurtigt ændre mening, den ene dag er man vild med noget, det næste noget andet. Men dette er da første skridt på vejen.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret