Kategori -
30. maj 2019
Annonce for Ellos Home

Inspiration til en hyggelig og intim udendørsoase

Godmorgen venner, og glædelig mini-ferie. Hvad står jeres forlængede weekend på? Vi skal holde fødselsdag for Frida på lørdag, hvor hun fylder 3 år. Stort! Og ellers står den på oprydning og planlægning af have og terrasse.

Sidste gang jeg snakkede lidt om udearealernere, der delte jeg en masse inspiration til terrassen, som vi jo skal til at i gang med. Muren kommer om halvanden uge og går i gang. YES! Han skal bruge ca. 8-10 dage på at støbe fundament, bygge mur og pudse op. Og SÅ er vi altså klar til at kunne lave terrasse og få græs i haven. Øj, jeg glæder mig! Så indenfor en måneds tid kan vi altså bruge forhaven, få indrettet os med hyggelige møbler, lyskæder, gyngestativ og sandkasse til Frida. Det bliver SÅ godt!

Udover terrasse og have drømmer jeg altså også om et lille orangeri eller udestue af en art. Et loungeområde med masser af lyskæder, store krukker, planter og hygge. Vi har jo den store karnap med vinduer omkring, som er ret hyggelig. Den kunne godt bruges til sådan et område. Og ude i haven kunne vi også sagtens få lavet noget orangeri-agtigt noget langs muren, der kunne være ret fint. Et mini-drivhus, et halvt orangeri op af muren. Det kunne da være for fint.

Nå, men her er i hvert fald lidt inspiration til en hyggelig og intim udendørsoase med nogle af de sager jeg forestiller mig dertil. Fint ik?

loftslamper med stof / skærmvæg / lyskæde / sofa / sidebord (lille) / sidebord (stort)
grøn stol / sammenklappeligt grønt bord / stor krukke med blåt mønster

lille kande / stor blomsterkrukke med patineret look / krukker (flerfarvet)

Måske står du også overfor et lille projekt af haven, terrassen eller eller måske er du en af de heldige med et orangeri eller drivhus, hvor du tiltænker at skabe en grøn og hyggelig oase?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret