Kategori -
9. april 2021

Inspiration til det lille badeværelse: Huleagtig stemning!

Det lille toilet i baghuset skal have en overhaling. Det skal ikke som sådan laves om eller noget, for det fungerer fint som det er. Der er et toilet, en bruser (som vi dog ikke bruger) og en lille håndvask.

Jeg tænker dog at en klat maling og sådan vil gøre underværker. Jeg har da også lidt forskellige idéer, men lige nu kredser mine tanker om den der lidt hule-agtige stemning med mørke vægge, messingdetaljer, bløde tekstiler der kan komplimentere det lidt rå look samt en flot stenvask.

Det skal slet ikke være nogen dyr omgang, og jeg tager det nok lidt i etaper, men herunder har jeg samlet nogle af de små badeværelser jeg er meget inspireret af for tiden.

I kan ligesom godt fornemme stemningen, ik?

Kilde: Amber Interiors Design Studio

Huleagtigt toilet med jordfarvede elementer

Siden jeg så dette lille smukke badeværelse hos Amber Interiors Design Studio har jeg drømt om præcis den der huleagtig vibe, med mørke vægge, messingdetaljer og en flot stenvask.

Det ville jeg kunne lave ret nemt. En mørk farve på væggen, et messingspejl, messing armatur, lamper og så skal jeg selvfølgelig have fundet en stenvask. Har allerede siddet og kigget lidt rundt på Den Blå Avis og Facebook Marketplace, men har endnu ikke fundet lige præcis dén her nuance. Jeg er dog tålmodig og leder videre. Måske kender du nogen der laver og sælger den slags?

Ej, men er det ikke bare flot? Jeg er simpelthen helt vild med det her lille badeværelse.

Kilde: Amber Interiors Design Studio

Paneler med rå detaljer

Det her badeværelse er også virkelig fint. Lidt noget andet end den huleagtige stemning, men stadig med mørkt træ og en mørk stenvask.

Panelerne kunne faktisk være en god løsning til at gemme det skrækkelige glasvævstapet af vejen, uden at vi behøver at fjerne det først. Jeg synes faktisk det er ret flot, og med de rigtige detaljer til bliver det ikke for sommerhusagtigt. Man kunne jo eventuelt male dem i en mørk nuance, så man rammer den der huleagtige vibe jeg er så vild med.

Men igen. Måske en noget voldsom omgang, når det bare er et kontortoilet. Men derfor må man jo godt drømme og blive inspireret, ik? Og inspirationssøgning, dét kan jeg bruge mange timer på.

Mørkt og elegant toilet

Det her toilet fangede også min opmærksomhed. Igen er det dét mørke der fik mig til at kigge. Måske fordi man er vant til at se de lyse og farvede badeværelser rundt om, der er ikke sååå mange der springer ud i det mørke.

Men jeg kan mærke en lyst til at gå en anden vej. Prøve noget andet. Og lige præcis i baghuset, der huser mit kontor, kan jeg tillade mig at slå mig lidt mere løs og prøve nogle andre ting end “derhjemme”, hvor min kære mand også har noget at skulle have sagt.

Men her i #detlillebaghus har jeg altså frit spil til at prøve løs og prøve af. Så jeg overvejer det kraftigt.

Kilde: MAIN

Brændte toner med lyse tilføjelser

Endnu et mørkt hule-agtigt badeværelse, dog her i brændte toner. Det er sgu ret fedt med det mørke, synes du ikke?

Her synes jeg det fungerer rigtig godt, at begge nuancer er i den brændte skala – altså en lys varm beige kombineret med en mørke kastnajebrune-røde nuance. Ej, men så pænt!

Kilde: French Interiors

Striber, messing og sten

Her er der tilføjet stribet tapet, hvilket faktisk giver en ret sjov og legende tilføjelse af det mørke rum.

Igen med mørke vægge, messingdetaljer og en smuk stenvask. Og er vild med at døren også er malet i samme farve, det får rummet til at virke større.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret