20. december 2018

Inspiration til badeværelse: Art deco

Vi er i fuld gang med huset. Det rykker virkelig nu, fremskridt hver uge. Jeg glæder mig til at kunne fortælle og vise lidt mere. Har været lidt stille mht. husfronten, da vi desværre er løbet ind i lidt overraskelser med nogle rådne bjælker i etage-adskillelsen mellem stueetagen og første salen, og det skal jo altså fikses så huset ikke braser sammen. Åh!

Sådan er det med gamle huse. Når man begynder at fjerne ting og rive ned så dukker der altid et eller andet op. Det her var en af de lidt kedelige og større ting. Det har også betydet at vi er kommet lidt bagud med nogle ting, så jeg har ikke haft så meget at fortælle. Men pyt nu med det.. vi er heldigvis på rette vej, og jeg glæder mig sådan til at vise jer meget mere. Husk at følge med på min Instagram-profil @mille_emilie, hvor jeg bl.a. deler en masse på story når vi er derude.


Hvilken stil skal vi vælge?

I mellemtiden er vi så småt gået i gang med at kigge på de forskellige rum; køkkener, bad, stue, møbler til huset m.m. Vi har netop valgt køkken, og det skal jeg nok fortælle meget mere om snart. Næste rum vi kigger på er badeværelset.

Det er jo svært at beslutte hvordan det skal se ud. Hvilken stil skal vi gå med? Skal vi gå med det sikre med hvide fliser, hvide møbler, ikke for meget larm, eller skal vi være lidt mere vovede med farvede fliser, terrazzo, beton og messing? Mulighederne er mange, så derfor tænkte jeg at vise lidt forskellige stilarter løbende her på bloggen.

Første stil vi har kigget på er ART DECO! Art Deco stammer fra 20’erne og 30’erne og de fleste får nok referencer fra både New York og Parisiske hotelbadeværelser når de hører ordet ‘art deco’. Se bare badeværelserne på The Ludlow til et eksempel. Så fine!

Jeg er vild med den der gamle smukke stil, som har noget helt særligt og karakteristisk over sig. Sort/hvide fliser (nogle steder i endda i farvefine nuancer), store vintage spejle, hele spejlvægge, messing og toilet med sort sæde, mønstret gulv osv. Jeg synes det er SÅ smukt og ikke mindst tidløst.

Den her stil kunne jeg egentlig sagtens se på vores badeværelse i huset. Jeg synes virkelig det er smukt!

Hvad synes du om stilen ART DECO?

Billeder: Decorist / MissmossApartmenttheraphyPinterest, ELLE Decor, The Viviennesegirl

Kommentarer

  1. Helle - 20. december 2018

    Hvis man ønsker fliser i sit badeværelse og ønsker at det skal være unikt og moderne, kan jeg anbefale at kigge på flisestickers til at sætte på fliserne. Det giver et unikt udtryk og er super nemt både at sætte op, tage ned og gøre rent. Jeg har selv stickers fra https://www.homejunkie.dk på mit badeværelse 🙂

    1. Mille Emilie - 20. december 2018

      Tak for tippet Helle 🙂 Det var smart!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret