Kategori -
18. august 2014

Industrial lamps

 photo IMG_1239_zps1ba8e314.jpg photo IMG_1270_zps1cd6a418.jpg photo IMG_1244_zpsf49719b6.jpg photo IMG_1246_zps60d3f1d7.jpg

· · ·

Vi har fået nye lamper (well, egentlig kun én ny da vi havde en i forvejen). De er ikke helt nye – det er nemlig disse gamle gadelamper fra Københavns gader. Sammen med vores nye åbne (industri) køkken giver det et vildt råt og New Yorker-lignende look. Københavner gadelamperne har jeg alle dage været helt pjattet med, jeg synes det skaber et rigtig fint look. Jeg elsker jo det rå og og lidt maskuline. I stedet for de almindelige sorte ledninger som der i forvejen var i, valgte vi at skifte dem ud med en turkis pangfarve. Vores indretning er generelt ret farveløs, så vi pepper den op med farverige små detaljer a la ledninger, farverige posters eller vaser. Ting der er nemme at skifte ud eller lave om. Jeg synes farverne komplimeneterer hinanden rigtig godt med de brune og grå nuancer kontra det turkise.

Hvad synes i om lamperne, og idéen med den turkise ledning?

· · ·

We got two new lamps. Well, not new – it’s old lamps from the streets of Copenhagen. We wanted it to be raw and cool along our new open industry kitchen. We like the New Yorker look. Instead of regular black wires, we decided to replace them with a turquoise color. Our home is quite colorless, so we use colors in the small details, such things as a colorful wire, posters og vases. Things that are easy to change.

What do you think about these lamps?

Kommentarer

 1. Hej Mille,
  Jeg vil bare sige, at jeg ELSKER din nye boligblog – den er lige hvad der manglede i blogosfæren. Bliver rigtigt inspireret af din boligstil og de små ting du deler hist og her.
  Godt arbejde! 🙂
  Mange hilsener,
  Anne, http://www.thecopenhagendiary.dk

  1. Iiihhhh hvor er du sød Anne! Det gør mig bare SÅ glad! Dejligt du bliver inspireret, så er det jo ikke helt forkert det jeg har gang i 🙂 Det er rart at vide!
   Tak fordi du følger med!
   Knus

 2. Jeg er fuldstændig vild med det hele. Sikke et view I har igennem lejligheden. Wauw.

 3. Louise - 18. august 2014

  Hold da op, jeg er helt vild med DET HELE! Gid det var mig, som havde mulighederne til at udholde mig helt.. (Bor i studiebolig)
  Et spørgsmål, ved ikke om du har skrevet det et andet sted, jeg har i hvert fald ikke kunne finde det, hvor er dit skønne spisebord fra? Er det beton, granit eller hvad er det lavet af?? 😀

  1. Tak skal du have 🙂 Ja, det hjælper når man er færdig som studerende.. Hehe.. så har du noget at se frem til!
   Bordet er af fiberbeton og er fra Muubs! 🙂 Det er vi vildt glade for! Mega råt og nemt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret