Kategori -
3. januar 2015

Indoor windows

 photo windows_zpsac3ed4ef.png

Jeg er helt dårlig med tanken om gamle (industri) vinduer. De giver en rigtig hyggelig stemning, og netop dét at man kan kigge ind til det næste rum, synes jeg er helt fantastisk. Samtidig giver det mere lys, rummene virker meget større og det giver mere luft. Desværre har vi ikke rigtig mulighed for at lave sådan et setup herhjemme, medmindre jeg finder på en eller anden virkelig kreativ løsning. Hehe.. Men tvivler! De vægge vi har hvor det ville kunne lade sig gøre er fuldt optaget af enten møbler og billeder. Indtil da har jeg gemt idéen i den kreative idékasse til vi en dag (måske) flytter i hus, så kan det være det bliver aktuelt. Hvem ved? Nu må vi se. Drømme er jo gode at have ik?

  Hvad siger i til de gamle vinduer indenfor? Go eller no go?

*

I am crazy with these old window indoor. They are a good way to make a good atmosphere in a room, and the fact tan you can look into the next room is absolutely fantastic. It makes the rooms bigger. Unfortunately, it’s not really possible to make such a setup at my apartment, but I have put the idea in my little idea book. I will definitely make this one day. What do you think?

* All photos from Pinterest: 1 / 2 / 3 / 4 + 5

Kommentarer

 1. GO! Det er SÅ smukt. Jeg er så forelsket i den slags – gør det endelig!
  I øvrigt er nederste billede til højre fra en artikel, vi har skrevet 😉
  Kh. Louise

  1. Det er SÅ sejt!! Vi kan dog ikke rigtig gøre det herhjemme. Det må vente til vi en dag rykker i hus eller noget. Jeg drømmer bare imens 🙂
   Fandt billedet på pinterest, forsøgte at spore det, men der var ingen “afsender” på. Det er ikke altid man kan finde helt tilbage til den rigtige afsender. Men fedt, så ved jeg det er fra jer!

 2. Emilie - 3. januar 2015

  jeg er også heeeelt tosset med de vinduer i indretningen! Har selv vendt og drejet flere ideer for at se, om jeg kunne få det ind i mit hjem – men ligesom dig, så må det nok blive i et evt. Fremtidigt hus eller større lejlighed!
  Så hvis du nu lige pludselig finder miraklet og det kan lykkes dig i jeres nye lejlighed, så for Guds skyld GO!! 😀

  1. Deter vel også fint nok at drømme lidt og få nogle skøre idéer. Jeg tvivler på det vil kunne lade sig gøre i den lejlighed vi bor i nu, men har stoooooore intensioner om sådan nogle vinduer hvis vi en dag rykker i hus et sted. Hehe.. MEN skulle jeg på mystisk vis finde på en skør lsøning her skal vi SÅ meget have dem. Vi har vinduerne, men ikke pladsen! Doh. Haha..

   1. Thomas Birck - 3. januar 2015

    Hej. Når nu du ikke kan lave vinduesvæg nu, vul du så sælge dem? Og har du mål?

    1. Jeg har netop fået lavet en vinduesvæg. Jeg sælger ikke disse vinduer, desværre 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret