Kategori -
18. februar 2015

Instagram profiles you must follow #2

imaginary silhouettes

^^^ @imaginarysilhouettes ^^^

Julie Vester er indehaveren af den fine webshop NOUS, hun er smykkedesigner af mærket under samme navn og så driver hun bloggen ImaginarySilhouettes. Julie tager de fineste fine lyse billeder, jeg elsker virkelig hendes lyse univers. Julie er både smuk, kreativ, har virkelig styr på æstetikken  og så er hendes billeder vanvittigt smukke. Smut forbi @imaginarysilhouettes og se de lækre billeder.

marianne jacobsen

^^^ @_mariannejacobsen_ ^^^

Marianne er en mega cool dansk fotograf og stylist med base i Århus. Hun er hamrende dygtig og tager de fineste billeder. Hun er vildt dygtig til at style og sammensætte farver, og især hendes madbilleder er altid virkelige mundsavlende lækre. Klik forbi @_mariannejacobsen_ og se hendes fine univers. I kan desuden klikke ind forbi hendes hjemmeside, hvor i kan se meget mere til hendes fine billeder.

annebirkkjaer

^^^ @annebirkkjaer ^^^

Seje Anne og hendes kæreste er (også) et rigtig gør-det-selv par. De er netop igang med en stor renovering af deres fine lejlighed, hvor de har lavet en masse fede løsninger med bl.a. metrofliser, vindue mellem køkken og gang, glødepærer, rå vægge kombineret med fed indretning. De er knivskarpe og Anne dokumenterer ofte deres mange fine projekter og deres cool indretning. Se med hos @annebirkkjaer

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret