Kategori -
19. november 2018

Hverdagens bling!

Se lige venner.. mine nye smukke baroque perleøreringe fra KRYH Jewelry. Er de ikke bare fine? Jeg kommer til at have dem på til samtlige fester fremover. Ha! Jeg er tosset med dem. Perfekte til det vinterbryllup vi skal til her i starten af december i Holland, eller til julens mange fester eller bare til hverdag med en stor strik, jeans og støvler. Sådan helt loose men lige med det der hverdagsbling til. Det kan altså noget at man lige tilføjer lidt glam i hverdagen.

Nogle har røde læber, jeg bruger smykker som mit hverdagsglam. Jeg ligner nemlig en idiot med røde læber. Ha! Men smykker.. det kan noget. Jeg er typen der bruger mine ting. Jeg gemmer hverken tøj eller smykker til særlige begivenheder. Altså.. jeg bruger det også til særlige begivenheder. Men jeg bruger det altså også til hverdag. Nok nærmere mest til hverdag.

Hver dag er en fest

Det må være en “gammel” ting det der med at bruge ens særlige ting til specielle begivenheder. Min mor gør det fx med hendes fine stel og sølvtøjet. Det kommer nærmest frem til jul, fødselsdage og den slags. Men hvorfor egentlig ikke bruge de fine ting til hverdag også? Det er da synd det skal stå inde i skabet eller ligge der i smykkeskrinet og samle støv. Ej, forstå mig ret.. det er jo fint at man ikke “overbruger” sine fine ting hver dag, så det føles særligt at tage tingene frem eller på, men jeg synes det skal bruges mere end blot til jul, fødselsdage og den slags. På med de fine øreringe og spise din morgenmad på dit fest-stel. Hver dag er en fest!

Vind et sæt Baroque perleøreringe

Jeg har været så heldig at få et fint sæt øreringe af den søde og smukke Katrine Kryh, som er kvinden bag øreringene her. Katrine har jeg fulgt på Instagram i mange år. Hun er smukkere end morgensolen på en lun sommerdag og sødere end de sødeste appelsiner i supermarkedet.

Katrine er født og opvokset i Danmark men har en halvsvensk baggrund. Til daglig bor hun dog i Holland med sin mand, som er fodboldspiller og sammen har de hunden Jordan. Nutti! Katrine startede i 2016 smykkefirmaet KRYH, hvor hun laver de fleste smykker selv. Herunder laver hun også særlige customized smykker. Hun laver både øreringe, halskæder og smukke ringe.

I forbindelse med at julen står for døren, har jeg fået lov til at udlodde et sæt Baroque perleøreringe til én af mine følgere. Øreringene kommer i enten hvid eller cremefarvet perle. Så det er op til dig hvad du ønsker. Du kan se nærmere på farvevarianterne på Kryhs webshop her.

SÅDAN DELTAGER DU: Konkurrencen kører på min Instagram-profil, så skynd dig derhen og deltag. Så kan du også blive smart-parat til julens mange fester eller bare til den kedelige hverdag med lidt ekstra glam! 


Styling + foto: Mille Emilie

Kommentarer

 1. Tina - 19. november 2018

  Meget smuk beskrivelse af Katrine med sol og appelsiner:-)
  Og meget smukt smykkearbejde.
  Jeg har desværre ikke insta, men vil da lige skrive at dit indlæg er så fint:-)

  1. Hej Tina,
   Tusind tak for din søde besked. Hun er meget dygtig hende Katrine, sådan nogle fine smykker.
   Måske jeg kan overtale hende til at lave en konkurrencen en anden gang som foregår herinde, så kan jer uden Insta også være med 🙂

 2. Mathilde H - 19. november 2018

  De er så smukke, de øreringe. Efter at have set dem på din Instagram, ønsker jeg mig dem selv nu ❤️

  1. Mille Emilie - 19. november 2018

   Det er virkelig også nogle af mine favoritter! Dur bare til det hele 🤗

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret