Kategori -
11. november 2019

Hvad skal lillesøster hedde?

Åh, de navne. Jeg har virkelig navne-tænkeren på mens jeg ligger her på langs i henholdsvis sofa og seng med plukveer. Ha!

Det er jo lidt en stor beslutning, noget der skal følge vores poder hele livet. Så man skal jo vælge med omhu. For nogle er et navn bare et navn, hvor det for andre måske betyder lidt mere. Der kan være noget familiehistorie i det, et minde, en oplevelse, noget symbolsk eller noget helt femte.

Og så skal man altså lige huske at de skal hedde det som børn men OGSÅ som voksne. Nogle navne er jo super nuttede til børn, men til voksne.. måske not so much! Ha. Det synes jeg i hvert fald lige man skal have in mente.

Da vi ventede Frida havde vi allerede navnet på plads inden hun kom. Det var dét navn der føltes mest rigtigt og dét navn vi bedst kunne lide, og hun er jo bare vores Frida nu. Kan slet ikke forestille mig hun skulle hedde andet. Ha! Sådan er det jo altid. Men havde vi givet hende et andet navn, ja.. så var hun jo bare blevet det navn.

Dengang havde vi som sagt også en liste. Mange af de navne er også på vores liste i dag, men alligevel er det som om der er nogle andre navne og bogstaver i spil denne gang. Vi har mange navne der ender på a, måske fordi vi synes det passer bedst sammen med Frida.

Det er som om, at det er liiiidt sværere for os at beslutte os her anden gang. Ja ja, det er jo bare et navn, men vi har nogle helt andre navne i spil denne gang. Lidt skægt! Derudover så kan vi lide de helt modsatte navne af hinanden. Ha! Altså, vi synes alle navne er fine, men dem jeg bedst kan lide, kan Lasse mindst lide og omvendt. Åh, typisk!

Heldigvis drejer det sig kun om 2-3 navne, som vi cirkler lidt omkring, så mon ikke vi finder ud af det. Det kan være vi har det på plads inden hun kommer, men måske ikke. Så kan det være vi denne gang lige skal se hende an? Hvad er hun for én.

Vi nærmer os terminsdatoen.. Her 36 uger henne!

Jeg tænkte dog, at jeg ville dele vores navneliste her. Måske du selv venter en lille pige snart, og leder efter et navn? Måske du har et fint navn, du vil dele med os, som vi slet ikke har på listen? Et vi måske slet ikke har tænkt på? Altid dejligt med inspiration.

Vi er personligt mest til de lidt gamle og helt “almindelige” navne. Det behøver ikke være alt for specielt for os, blomsternavne er vi heller ikke såååå meget til og Lasse har lidt et krav om at det (helst) skal kunne udtales på engelsk også. Han er på rejser i udlandet altid blevet omtalt “Lassie – like the DOG?” Haha.. så han er lidt striks med det der. Der er jeg nok lidt mere ligeglad, men fair nok.

Navne er SÅ individuelle, og børn bliver jo lige præcis dét navn de får. Så det er i sidste ende bare med at kigge på hvilke navne man kan lide, og så være ligeglad med hvad andre synes. Gå med det man kan lide, om det så ligger i top 10, er super specielt eller hvad det måtte være. Hvis du kan lide det, så er det dét der tæller. Der vil altid være nogen der har en mening til et navn. Det kan ikke undgås.

Men derfor er det jo stadig meget sjovt at høre hvilke navne der findes derude, som vi måske ikke selv lige har tænkt på. Vi vil helst ikke have navne der ligger i top 10, selvom der også er mage fine der. Men vi gider ikke have at hun bliver kaldt “navn” efterfulgt af hendes forbogstav i efternavnet. Fx Ida V eller Ella V. Man kan selvfølgelig aldrig helgardere sig, men man kan jo gå en bue udenom de aller MEST populære navne, for at prøve at undgå det.

Oh well.. navne er jo bare navne, og her er vores liste med de navne vi synes er fine. Nogle af navene ligger der lidt familiehistorie i, andre navne hedder vores venners/families børn (eller hunde) – og så dur det jo ikke altid. Men de er med alligevel.

Pigenavne vi kan lide:

 • Agnes – Fineste navn, men det hedder min kusines ene datter. Lidt for tæt på, selvom vi ikke rigtig ses.
 • Alberte (vores gode venners datter hedder det, så den går ikke)
 • Amanda
 • Andrea
 • Bianca
 • Carmen
 • Carla/Karla – i top 10, hvilket jeg personligt godt forstår, for det er fint. Der udover hed min svigermors gamle (pisseirriterende) hund Karla, og vores gode venners hund hedder Karla. Så det er lidt no-go for os, selvom det er fiiiiint!
 • Clara – Det hedder min kusines anden datter – og så ligger det i top 10 – så det dur ikke rigtigt. Ellers åndssvagt fint, og gammelt!
 • Dagmar
 • Ellen – Funfact: Det hed min kære farmor, min oldemor og Lasses oldemor faktisk, så der er lidt familiehistorie dér. Meeeen vi ved ikke helt om vi kan forene os med det! Det er lidt som om man sluger L’erne. Men wow, det er fint jo og dur på engelsk. Hmm…
 • Elinor
 • Elise
 • Hannah
 • Hedvig – Det hed min mormor til mellemnavn – der er noget fint over det synes jeg. Men måske lidt specielt.
 • Ingrid
 • Ingerdet hed min mormor. Jeg synes altså det er ret yndigt!
 • Karen
 • Laura – tæt på top ti, men det er jo så fiiiint og dur på engelsk.
 • Lise
 • Luna
 • Marie – Det hedder min søsters datter, så det går slet ikke. Men jeg elsker virkelig det navn!
 • Marta/Martha
 • Nora
 • Norma
 • Olivia
 • Olga – jeg eeeeelsker det her navn, men Lasse har lagt veto i mod det! Haha.. Så det bliver ikke en Olga, selvom jeg gennem hele min graviditet har kaldt maven for Olga! Jeg synes det er verdens sødeste navn. Ha! Det deler virkelig vandene. De fleste hader det og synes jeg er tosset. Haha.. Så det kan jeg vidst godt droppe!
 • Petra
 • Rita
 • Sally
 • Selma
 • Stella
 • Ulla – Det hedder min svigermor, så det går ikke helt – men er faktisk ret vild med navnet.
 • Vera
 • Veronica
 • Victoria

De to-tre navne vi kan lide og som vi cirkler lidt om, står faktisk her på listen. Hehe.. Måske du kan gætte hvilke? Og meld endelig ind med andre navne, hvis du har et navn, du synes ville være fint sammen med Frida 🙂

Vi synes altså det er svært her anden gang.. åh! Men mon ikke vi finder ud af det inden længe. Hun skal jo have et navn, så det er vidst bare om at blive enige og så beslutte os for det!

Kommentarer

 1. Kiki - 11. november 2019

  Vi har en Agnes og en Emil 😊 lillesøster som melder spin ankomst meget snart (termin om 10 dage) skal hedde Ada ❤️
  Udover det er jeg helt vild med Ingrid og Inge!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er også bare så fine navne. Årh, lille Emil. cute! Jeg blev altid kaldt “Emiiiiiil” i børnehaven og som barn, når jeg var uartig. Haha.. Ada er også super yndigt. Det har jeg slet ikke tænkt på. Inge er også et dejligt navn!

 2. Ida - 11. november 2019

  Jeg synes der er mange flotte navne på jeres liste ☺️ Mon ikke I kan finde et navn til den lille pige når hun kikker ud? Jeg har tre pigenavne jeg er rigtig glad for, men får jo en dreng mere, so here you go! Vega, Anni og Elea. ☺️ Jeg ved godt I nok tænker engelsk når du skriver international – altså at navnet skal være noget man kan sige over det hele, så vil jeg bare lige sige at Inge er et drengenavn i Norge og kan give noget forvirring der altså, hvis det betyder noget for jer 😅

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha.. hvor er du sød. TAK! Det er også tre fine navne. Elea er nok lidt for specielt til min smag, men de to andre er super fine. Vega minder mig dog for meget om spillestedet, hvor jeg er kommet meget i byen. Ha! Så det har jeg lidt mærkeligt associationer til. Men smukt navn, trods alt. Anni/Annie har vi faktisk haft talt lidt om, det er faktisk ret fint. Det må på listen. Tak!

   Altså.. det der med at det skal være internationalt er mest Lasse’s “ting” – jeg er lidt ligeglad. Men skægt det er et drengenavn i Norge. Det vidste jeg ikke.

  2. Maria - 11. november 2019

   Tilde (alternativt Tilda på som den engelske version) eller Elsa….begge navne er glade, stærke og friske. Kan kun blive et pragteksemplar af en pige. Held og lykke med det 😊

 3. Sophie - 11. november 2019

  Hvad med Alma? Jeg er vild med Dagmar og Hannah også.. Og Flora..

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Synes Alma er et super fint navn, det er bare i top 3. Måske ligegyldigt for nogen, men vi vil helst undgå navne i top 10. Haha! Men det er virkelig fint.
   Elsker også både Dagmar og Hannah. Flora er også super yndigt, men vi er ikke heeeelt nede med de der blomsternavne. Hehe.. Det er jo en smagssag. Jeg synes det fungerer så godt til alle andres børn, men mine egne skal ikke hedde det!

   1. Annika
    Sofia
    Cecilia
    Hella
    Julia
    Freja
    Maja
    Anna
    Mona
    😁

    1. Viola - 11. november 2019

     Vi har to piger og havde samme ‘problem’ som jer – den ældste havde vi navnet på nærmest inden jeg blev gravid. Hun skulle bare hedde Alma. Det eksploderede så op af navnelisten det år… så det var andre nok enige i. Dog har vi ikke mødt andre børn i institutioner der hedder det endnu. Ved nummer to var vi helt uenige – jeg syntes så godt om Elin og min mand kunne kun se hende fra Kundskabens træ for sig.
     Til sidst stod vi mellem Lily og Wilma og endte med Lily, da Alma og Wilma næsten blev for ens for mig.

     1. Mille Emilie - 11. november 2019

      Det er også noget skørt noget emd de navne. Vi havde også Frida på plads inden hun kom, og det navn er også røget længere og længere op på listen her de sidste par år. Lidt skægt! Vi har dog heller ikke mødt nogle andre der hedder Frida fra hendes årgang, ikke “in real life” i hvert fald, men har skrevet med flere der også har Frida’er. Men så er det andre steder i landet.
      Alma og Lily er også to gode navne <3 Jeg er sikker på vi finder et godt et til lillesøster også. Hehe!

  2. Sissel - 11. november 2019

   FANTASTISKE navne på den liste.

   Er ikke gravid og skal heller ikke være det lige foreløbig, men håber jeg en dag (med lidt overtagelse til manden) kan få en Agnes eller Edith.

   Jeg har en grandkusine Sølvig og er helt solgt i det navn. Hun er den fineste lille rødhåret Sølvig.

  3. Mette - 11. november 2019

   Vi har en Dagmar på 4 år. Har altid vidst, at hvis jeg fik en pige skulle hun hedde Dagmar. Det passer perfekt til hende, en viljestærk, modig og omsorgsfuld lille pige. Anden gang var det en dreng. Der var jeg helt i vildrede med navne, men endte med at finde et virkelig fint navn. Faktisk var det først da han kom ud vi besluttede os for, at han selvfølgelig var en Edvard. Så Dagmar og Edvard.

   Hvis han havde været en pige, ville det nok have væet en Augusta. Men er også blevet glad for Tove, Bodil, Rose, Thyra, Idun, Ronja og Saga.

   1. Mille Emilie - 11. november 2019

    Åh, Dagmar og Edvard er da de dejligste navne! <3 Edvard hører man ikke så tit. Jeg elsker de der gamle navne!

 4. Rikke - 11. november 2019

  Har termin næsten samme tid som dig…og var sikker på vi skulle have en pige denne gang (vores første er en dreng), men nix endnu en dreng er in-the-making. Havde derfor en lang liste med pigenavne og kun to drengenavne 😅 Hvis det nu havde været en pige, skulle hendes navn enten være: Luna, Esther, Olivia eller Leonora. Håber I finder et I begge er vilde med 🤞

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er da lidt skægt I skal have endnu en dreng. En rigtig drengemor! Jeg troede vi skulle have en dreng her anden gang, men nope. Endnu en pige. Det kan slet ikke være anderledes. Jeg er også vild med både Luna og Olivia. Er sikker på vi finder et navn inden længe.

   1. Katrine - 11. november 2019

    Venter på lillebrors ankomst i Januar og havde han været en lillesøster – kunne han meget vel have kommet til at hedde Mona. Vi vil gerne have at navnet ikke er i top 50 og det er ikke nemt med så mange fine navne i toppen af listerne. Storesøster på tre år hedder Eleanor.

 5. Irene - 11. november 2019

  Min datter hedder Ellen efter min mormor. Jeg bor i Italien og her duer det ikke helt. Udtalt bliver det El-len, men på skrift bliver det til Hellen og Helen, selvom italienerne ikke udtaler ‘h’. For mig var det dog vigtigst, at det var min mormors navn. Jeg kan godt lide, at navnet har en historie. Held og lykke med processen 😊

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Jeg elsker også virkelig det navn. Det er så fint! Jeg synes også det er lidt hyggeligt at vi begge har Ellen’er i familien, det giver det lidt ekstra betydning. Men sjovt så forskelligt det kan udtales og betyde i forskellige lande.

 6. Josefine - 11. november 2019

  Vi har en Ingrid, Dagmar og Ellen.
  Held og lykke med fødslen!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ej ej ej.. tre af de fineste navne jo! <3

   1. Lou - 11. november 2019

    Fine navne I har på listen. Jeg er selv drengemor, men giver dig helt ret, det var ikke helt så nemt at finde på navn til nummer to.

    Mine yndlings pigenavne er: Linn, Roberta, Vera og Erika.

    Pøj pøj med det hele 🙂

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Nej, det er som om der bare er lidt flere pigenavne derude. Hehe.. Orv, Erika er faktisk heller ikke helt dumt. Det kan noget. Vera er også en favorit! 🙂

    2. Rikke - 11. november 2019

     Så fine navne 😍 herhjemme har vi en Selma! Til næste gang, hvis vi får en pige, er jeg vilde med navne som Sigrid, Gry, Esther eller Ruth ☺️

     1. Mille Emilie - 11. november 2019

      Selma er også et dejligt navn 🙂 Og gode navne til en eventuel næste lille pige. Du er også til de lidt gamle kan jeg se!

 7. Mette - 11. november 2019

  Ella eller Asta. Vores datter hedder Frida, men havde det blevet et andet så var det nok blevet et af dem. Gamle smukke navne som kan bruges både på dansk og Engelsk 😊

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ejjjj I har også en Frida. Fineste navn jo. Hihi.. Det er også to fine navne. Ella er dog i top 10, hvilket vi helst ikke gider. Der er SÅ mange Ella’er, men virkelig fint ellers! Asta kan faktisk også noget. Det har jeg ikke hørt så mange gange før.

   1. Mette - 11. november 2019

    …kommer lige til at tænke på at min mormor hed Elvira, dét er ikke tit man hører det 🤔 Alvilda er også skønt!

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Det er sjovt med navne, for det afhænger også lidt af landsdel.Jeg kender en god håndfuld Elvira’er. Virkelig fint navn, men lidt for tæt på Frida også, og for langt. Vi har alle to-stavelses-navne, så det tror jeg også lillesøster skal have. Men virkelig gode bud ellers <3 Tak for input!

  2. Lise Wedege - 11. november 2019

   Ih det er sjældent man ser sit navn på disse baby blogger liste – jeg er vild med det!

   Sikke mange fine navne – det virker jo nærmest som en umulig opgave, hæhæ.

   1. Mille Emilie - 11. november 2019

    Ejjj.. Jeg elsker navnet Lise! Heldige dig 🙂 Det er så fint synes jeg. dur både til børn og voksne. Det skal man også lige have in mente, synes jeg.
    Og ja.. det skal ikke være nemt når man kan lide dem alle, vel? Lidt som et menukort med ALT godt på. Haha!

 8. Signe - 11. november 2019

  Vores søn hedder Karl og lillesøster på 4 uger hedder Agnes♥️ Vi havde mange af de samme navne på listen som jer. Frida og Vera er ret fint☺️

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Jeg elsker også navnet Karl. Var Frida blevet en dreng skulle hun have heddet Carl. Det var vi helt fast besluttet og enige om dengang. Men så var det altså en Frida derinde. Åh ja, Vera er en af mine klare favoritter 😉 <3 Agnes er også for nuser. Men det hedder min kusines datter.. så det går ikke helt. Ha! Øv.

  2. Charlotte - 11. november 2019

   Fine navne på listen 🙂 Vi har to piger, de hedder Vera og Asta.

   1. Mille Emilie - 11. november 2019

    Åh, Vera <3 😉

   2. julie - 11. november 2019

    Så fine navne. Herhjemme har vi en Frida og Karla.
    Vi havde Astrid op og vende, da det også er et vikingenavn ligesom Frida og betyder smuk 🥰 men Agnes, Ellinor, Gerda og Anna var på vores navneliste da vi ventede os en pige mere. Ønsker alt det bedste med den sidste del af graviditeten og når den lille nye kommer 🙏

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Ej men se nu der. To virkelig gode navne <3 Astrid er også et fint navn, stærkt. Mon ikke vi finder ud af det lige pludselig?! Kan være vi først skal se hende an denne gang, selvom vi havde navnet helt på plads med Frida allerede inden hun kom.

     1. Pernille - 11. november 2019

      Mange fine navne i har ❤️
      Jeg er af den overbevisning, at det er bedst at have 2 navne (max 3 navne) klar til den lille kommer, ellers bliver det simpelthen for svært. Men det er jo hvad man er til! 😊

      Vi har en Astrid og så venter vi en lille Martha her til december – jeg er VILD med det navn 😻

   3. Stine - 11. november 2019

    Vi har lige fået en lillesøster, der hedder Rita efter min mormor. Dén krævede gode overtalelsesevner ift. min mand 😅 Men jeg er helt pjattet med det, og det dur på engelsk! Jeg har altid selv været træt af, at Stine ofte bliver til Stein 😂 Derudover har vi tvillinger på to år, der hedder Arthur og Bertram.

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Åh, jeg elsker det navn. Det er så power-agtigt! Tillykke med jeres Rita <3 Haha... åh ja, STEIN! Den er ellers sjov.. Men jeg kan sagtens forstå frustrationen over altid at skulle udtale og høre på sit navn på en forkert måde. Det må være belastende i længden. Også herlige navne til drengene.

 9. Sofie - 11. november 2019

  Hvad med Neel? Sådan en har vi her hjemme på 8 mdr<3

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Neel er også et dejligt navn 🙂 Det må på listen!

 10. Sabine Siim - 11. november 2019

  Jeg har planlagt kejsersnit 16. December og vores datter skal hedde Nina😍
  Vi har mange af de samme overvejelser og krav som jer.. og også uenigheder herhjemme.. jeg var vild med Sally og Sandie, der blev nedlagt veto fra kæresten.. vi var også lidt omkring Olivia, men synes det lå lidt svært i munden.
  Så Nina bliver det og det må gerne tages, hvis i ikke har overvejet det og bliver vilde med det ligesom os😊 glæder mig til at følge din barsel herhjemme fra min egen, og se hvilket navn i ender med 😊

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   iihh det er da spændende. Jeg har termin den 8/12, men nu må vi se om jeg går terminen ud, eller om jeg føder før. Eller om jeg ender med at gå over, trods mange plukveer. Ha! Det er kun hende den lille der bestemmer det. V glæder os i hverfald nu.

   Orv, det var faktisk også virkelig fint. Nina. I like it! Det dur jo netop på begge sprog. Genialt! Ej, synes du Olivia er svært i udtalen? Jeg synes det ligger vildt godt i munden og udtale. Haha.. sjovt som man har det med navne ik? Sally er også sejt, men den er Lasse heller ikke helt med på. Ihh.. Mænd! Haha.. men sådan er det jo med kompromis og enighed!

 11. Silke - 11. november 2019

  Vi har en Vigga som er på alder med din Frida og har lige fået en lillesøster (5 uger gammel nu). Hun skal hedde Evi. Det har været så svært med navn her anden gang og jeg har været i tvivl om Evi er for specielt, men nu vi har valgt det er det bare det helt rigtige. Andre navne vi havde i spil var Alma, Asta, Vera og Gry.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Årh Vigga er også sødt. Men vores efternavn starter er også med ‘Vi’, så det bliver liiige lidt skørt i udtalen. Haha.. Vi synes også navnet Vilma er vildt sødt. Men Evi er SÅ fint synes jeg. Lidt specielt, men det er faktsik tredje gang jeg hører det navn i år, så det er vidst på vej frem. Meget smukt og anderledes, og nemt at udtale. Dur på de fleste sprog, I guess 🙂 <3

   Elsker også navnene Asta og Vera.

 12. Lene Sørensen - 11. november 2019

  Tænk især over at du kommer til at sige bavnene sammen en million gange og så er Frida ohnClara meget lettere og kønnere sammen end fex Fridanog Dagmar ( selvom jeg elsker det navn)
  Du kommer til at kalde op dem samtidig hver dag mange gange om dagen…. 🎈
  Lene

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha.. det har du ret i. Jeg må prøve at råbe navnene efter hinanden – en efter en. Haha! Så må jeg se hvad der dur 😉

 13. Rikke - 11. november 2019

  Vi var ikke i tvivl om at fik vi en pige skulle hun hedde Vera, drengenavne havde vi lidt sværere ved, men er endt med Ebbe.
  Kan se du også er vild med Vera, så jeg har ike rigtig noget nyt input til dig😁

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha, JEP! Jeg elsker Vera. Det er så fint synes jeg. Orv, ebbe er også herligt.

 14. Katrine - 11. november 2019

  Sikke nogle fine navne. Dog osse nogle jeg slet ikke bryder mig om. Navne som Olga, Rita og Ulla er slet ikke min smag overhovedet.

  Men syntes Luna og Frida svinger vildt godt sammen. Luna betyder osse måne og det syntes jeg er smukt i sig selv.

  Jeg har selv en Noah ( i 2005 var det ikke mange drenge det hed det, det er så ændret nu).
  Så har jeg en Bella Rose fra 2018. Hendes far er fra Australien så det skulle være engelsk anlagt og jeg er vild med navnet Rose ( på engelsk) så hun blev min smukke Rose

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha.. det er virkelig også nogle navne der deler vandende. Jeg er pænt alene med Olga fx. Jeg synes det er SÅ fint! sjovt som man har det forskelligt med navne, ik? 🙂
   Luna er også skønt – men er det helt godt som voksen? Ha. Det skal man jo ogå lige tænke på.
   Bella er også fint! Og fin reference med Rose til det australske/engelske. Det giver mening. Selvom jeg personligt ikke er så fan af blomster-navne. Men Bella rose lyder jo præcis som det skal. Yndigt!

 15. Louise - 11. november 2019

  I min søns vuggestue går en Magda. Super fint navn 😊

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Der er også en Magda i Fridas børnehave. Men udtalen kan åbenbart både være “Maj-da” eller Mak-da”. Hende i Fridas børnehave bliver kaldt “Mak-da”. Jeg troede det blev udtalt med et blødt g. Hehe.. Men det kan på en eller anden måde noget.

 16. Pernille - 11. november 2019

  Vi havde også mega svært at finde på pigenavne, drengenavne var bare nemmere 🙂

  Men Frida var også på vores liste, og ellers var det
  Kaja
  Ea-Sofie
  Karla
  Elin
  Pi
  Alberte
  Nanna
  Alona
  Tova
  Men vi valgte at hun skal hedde Kamma, det er efter min mormor 🙂

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha, ja.. det er som om når udvalget er SÅ stort, bliver det bare sværere. Lidt lige som et menukort. Ha!
   Alona og Nana er også skønne navne. ej hvor hyggeligt. Kamma er også et godt navn. Det var der en der hed i Fridas vuggestue, og det studsede jeg faktisk godt over. Fint gammelt dansk navn.

 17. Maria Herborg - 11. november 2019

  Jeg er vild med den liste – ligner til forveksling vores, da vi ventede lillesøster 🙌🏼 Vi har storesøster Elin og lillesøster Martha. Vi talte også om Inga, Ingrid og Vera… Spændende hvad det ender med at jeres lillesøster kommer til at hedde ☺️ Det er bare rigtig svært med de navne.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha.. Jeg synes også den er meget god! Det er altså også to gode navne I har der. Elin har jeg da helt glemt. Det er så fint! Tak for reminderen 🙂
   Ingrid og Vera er også dejlige navne. Er også selv lidt spændt. Vi var bare så sikre første gang, nu er vi lidt i øst og vest, og ikke helt enige. Så måske en af os skal bukke under. Ha!

 18. Sofie - 11. november 2019

  Jeg e l s k e r både Esther og Ellen 😍 (okay jeg elsker faktisk alle navne på listen!).

  Derudover har jeg et ømt punkt for søskende, der har samme forbogstav. Tænker at Freja kunne være et sødt match til Frida 😍

  Glæder mig til at høre, hvad hun ender med at hedde!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Hehe.. Det er også gode navne. Jeg har det lidt modsat dig. Frida bliver ofte kaldt Freja, fordi folk klokker rundt i det. Haha! Det ligger næsten lidt for tæt på hinanden synes jeg. Jeg er også lidt spændt på at se hvad vi ender med. Det kan gå lidt til både højre og venstre lige nu. Ha!

 19. Veronika F. - 11. november 2019

  Eiii, har aldrig set mit navn på nogen liste eller kendt nogen som hed det samme som mig. Hvor skægt! Så det hepper jeg da på! Vi skal ikke have flere børn, men hvis vi skulle stod Viola højest på ønskelisten.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ejjj en Veronika. Det er sådan et smukt navn! Har altid godt kunne lide det 🙂

 20. tine - 11. november 2019

  Hvis vi havde været så heldige at have fået en pige mere, skulle hun helt sikkert havde heddet Selma… Desværre var der ikke flere børn til os – men måske vores datter Kathrine Naia beriger os med en Selma engang… Held og lykke med endnu et familiemedlem

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Selma er også så fint, og passer egentlig ret fint med Frida. Mon ikke vi finder det rigtige navn for os lige pludselig 🙂

 21. Regina - 11. november 2019

  Er på Ellen 🦢 .. Synes det er sødt med jeres familiehistorie og så er det sådan et smukt navn. Ellers er der også Esther, Edith, Barbara, Neel, Elisabeth eller Noelle (noel betyder jul på fransk)..

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Jeg er også vild med det navn. Og hyggeligt med lidt historie. Vi havde det også oppe og vende til Frida, og min søster havde det oppe og vende til hendes to piger. Men alligevel er der et eller andet der bare ikke sådan heeeelt er der. Men måske.. Det må vi lige finde ud af. Hehe.. Edith er også virkelig fint!

 22. Cecilie - 11. november 2019

  Hvad med Wilma eller Liva?

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Vilma er sådan et fint navn, men vores efternavn starter med ‘Vi’, så det bliver liiiige lovligt meget V. Ha! Bedsteveninden hedder også Vilma i børnehaven., Liva er heller ikke helt dumt. Også ret fint.

 23. Maiken - 11. november 2019

  Lillesøster fra septemer hedder Karla (fordi jeg ikke fik lov til at kalde storebror Karl😂). Men Wilma/Vilma var også enormt højt på listen

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha.. sådan! vi tør næsten ikke bruge Karla, for hvad nu hvis vi en dag får en dreng (altså, hvis vi overhovedet skal have en mere. Lad os lige starte ud med lillesøster. Ha!) Så dur det jo ikke at have både en Carl og Carla. Haha..
   Vilma er sådan et fint navn, men vores efternavn starter med ‘Vi’, så det bliver liiiige lovligt meget V. Ha!

 24. Freja - 11. november 2019

  Herhjemme har vi en Luna, som jo også står på din liste. Vi synes det er et skønt navn, og vi valgte det faktisk bl.a. også fordi det kan siges på alle sprog 🙂

  Derudover er jeg vild med:
  – Nora
  – Vibe
  – Asta
  – Saga
  – Rose
  – Elin
  – Maja

  Glæder mig til at høre hvad i ender med.

  Held og lykke med det hele – det er en vild oplevelse at få barn nr. 2! Vi har også en lillebror Otto <3

  Kh
  Freja

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ihh Luna er også bare så fint. Det kan vi også godt lide begge to, og passer fint med Frida.
   Hov, vibe har jeg slet ikke med. Den er lidt speciel.. men egentlig ret fin.

 25. Line - 11. november 2019

  Ej nogle fine navne! Vi havde mange (!) af de samme på listen til vores to piger. De hedder Andrea og Viola.
  Udover det ELSKER jeg Sally. Frida og Sally lyder da så godt synes jeg? 😍

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Årh, Andrea er sådan et flot navn. Viola er også sødt, men de der blomsternavne er ikke lige vores kop the, selvom det er pænt. Hehe..
   Haha.. ja, Frida og Sally lyder som to virkelig frække unger.

 26. Michelle - 11. november 2019

  Ellie! Min farmor hed Ellen til fornavn, og i og med vores datter har fået mormors navn til mellemnavn, vil vi hvis vi får endnu én have en Ellie ❤️ Ikke lige så “tungt” som Ellen, men stadig med tanke på familien ❤️ Og fungere også godt internationalt.
  Vores datter hedder Phillippa som også er et bud 🤪 men det virker ikke til at I springer rundt i den boldgade ❤️

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er virkelig også et fint navn. Godt alternativ til Ellen – som ja, godt kan være lidt tungt og “for gammelt” på en måde. Ha! Philippa er også et godt bud, men nej.. det er lidt for langt ift. vores egne navne. Vi er mest til to-stavelses navne, så det passer lidt bedre til vores.

 27. Mette - 11. november 2019

  Jeg er vild med Gerda og Esther :-).
  Vores børn har dobbeltnavne og bindestreg. Da vi besluttede os for drengenavnet blev det sammensat af de navne min mand og jeg hver især kunne lide.
  Fortsat god fornøjelse med navnelegen. Jeg er sikker på, at I finder det perfekte navn :-).

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ejjj Gerda er så fint. Jeg elsker de der gamle navne, altså. Til gengæld har jeg aldrig rigtig været så vild med navnet Esther. Ved ikke lige hvad der er med det, synes det er lidt tungt og kedeligt. Ha! skægt som man har det med navne ik? 🙂 Jeg er sikker på vi finder et navn inden længe. Vi er da allerede ned på 2-3 stykker og ikke de 7-8 vi startede med. Ha!

 28. Tora - 11. november 2019

  Jeg skulle oprindeligt have heddet Ronja og overvejede det også selv til mine piger på et tidspunkt, men vi valgte så nogle andre navne i sidste ende. Jeg synes dog stadig det er et rigtig fint navn (jeg har altid været helt pjattet med Ronja Røverdatter), og jeg synes egentlig også det passer ret godt til Frida, så det var måske et bud. 🙂

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er også et rigtig fint navn, men en af mine svigermors heste hedder Ronja. Haha! Så jeg tænker bare på en stor hest! Men fint er det.

 29. Michelle - 11. november 2019

  Vi har valgt at vores datter som kommer her slut nov. skal hedde Hannah <3 havde samme krav som din kæreste med at de skulle fungere på engelsk haha. Jeg var også personlig ret vild med navnet Wilma, men min kæreste kunne ikke rigtig slippe Flintstones referencen 🙂

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Årh, Hannah er sådan et dejligt navn <3 Det er jeg også helt vild med.
   Wilma er også sødt, men bedsteveninden i børnehaven hedder det - OG det dur ikke rigtig med Vilma Vilmar, vel? Haha.. liiiige lovligt meget V!

  2. Ida - 11. november 2019

   Edith og Frida 💔😍 ej men altså…. Det ville jeg gøre🤷‍♀️🙈

 30. Maria - 11. november 2019

  Nej nejjjjj de må ikke begge ende på A, det gør min søster og jeg – og når min mor råbte på én af os igennem huset, så hørte man kun “aaaaaahhhh”
  Hvorfor vi enten begge reagerede eller ingen….

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Haha… Oh well, jeg synes nu det klinger meget godt. Det er næsten værre hvis det starter med samme forbogstav. Min søster og jeg ender begge på e… Men fin lille ting at have in mente! 😉

 31. Rikke - 11. november 2019

  Havde jeg fået en pige skulle hun hedde Iben. Jeg fik to drenge.! Dejlig almindelig navn.. kan også bruges på engelsk;)

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Åh ja, Iben er også en flot navn! Det er også et godt navn når de bliver voksne – det skal man jo også lige huske 🙂

 32. Lykke - 11. november 2019

  Agnes, Hannah og Dagmar er mine favoritter ♥️ Især de to første navne har jeg favoriseret lidt længe, selvom børn slet ikke er en realitet lige nu.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er også tre gode navne, synes jeg. Er særligt glad for Hannah :)Agnes synes jeg også er så fint, men det hedder min kusines datter altså. Så det er lidt for tæt på.

 33. Nina - 11. november 2019

  Suleima og Frida er sådan nogle små skønne frække piger med glimt i øjet.
  Alma, Asta og Nora er også fine sammen med Frida.
  Elvira, er bare smukt. Men måske lidt underligt med Frida.
  Eva. En klassisker. Eller pep-versionerne Ava, Evi og Elvi.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Hehe.. Suleima er ikke liiiiiige min kop the, men Asta og Nora er super fine.
   Elvira er også et dejligt navn.

   1. Nina - 11. november 2019

    Suleima er også virkelig specielt. Der er bare noget magisk over de der ‘frække’ pigenavne. Frida, Suleima, Uma, Effie. Ægte krudtuglepiger😆

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Haha.. altså Frida kan jeg gå med til. De andre er liiiiiige lidt for specielle til min smag. Men fantastisk med forskelligheder.

     1. Nina - 11. november 2019

      Haha. Ja – Jeg tror dog heller ikke jeg ville kalde min pige for nogle af de krudtuglenavne (udover Frida) ville ikke turde i virkeligheden. Elsker dem bare, og har haft de mest fantastisk elever med de navne. Nogen gange elsker man noget.. men mest på afstand🤣
      Ville selv gå med Ellie eller Alberte.

 34. Malene - 11. november 2019

  Altså nu har jeg selv en Alice, og synes det er verdens smukkeste navn. Tør næsten ikke dele det, så det spreder sig 🙂 Så specielt og alligevel helt almindeligt.
  Hun hedder Vibe til efternavn – mange tror det er et dobbeltnavn, så det er lidt forvirrende. Noget vi ikke havde forudset, så der kan man blive overrasket.

  Ps. Vera var på min liste i 2017. Jeg mødte mange på barsel der havde navngivet deres datter Vera. Tror det er meget på vej frem. Men smukt er det.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Alice er også et dejligt navn 🙂 Arh hvor skægt.. men Vibe er åbenbart også et navn-navn, og ikke kun efternavn. Jeg har egentlig kun hørt det som efternavn. Men det er egentlig også ret fint som ‘navn’. Hehe.. Hvis du forstår! Vera er sådan et smukt navn. Der er ikke så mange der hedder det, men ja, det er nok på vej frem.. Frida lå som nr. 32 i 2016 og er rykket op på en 19. plads nu. Det havde vi heller ikke lige forudset. Sådan er det jo med navne. I sidste ende skal man gå med det man kan lide. Populært eller ej – og uanset hvad andre synes. Hehe..

 35. Vibeke F - 11. november 2019

  Jeg har aldrig helt kunnet begribe hvordan man kan vælge et navn FØR man står med baby i armene – tænk hvis navnet slet ikke passer på den lille kødklump 😅
  Anyways, min mand og jeg har også to piger, og hver gang var vi rygende uenige om navne, så vi lod til sidst helt være med at tale om det, og besluttede os først efter fødslen. Faktisk var lillesøster navneløs i 6-8 uger før, hun fik et navn (temmelig upraktisk 🤪). Men det endte med Sibel og Ellie.
  En skam at I ikke føler, at I kan bruge Alberte. Det passer jo så smukt til Frida 😍
  Ellers synes jeg personligt også rigtig godt om Sonja og Asta 💜

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Hehe.. altså, vi havde navnet på plads med Frida inden hun kom. Det var dét navn vi bare bedst kunne lide, og det passede fint til hende. Havde vi kaldt hende Olivia, var hun jo bare blevet det. Sjovt så forskelligt man har det med det, ik? 🙂

   Også to fine navne I har valgt til jeres tøser. Jeg tror ikke vores bliver navnløs så længe. Vi må bare tage en beslutning. Jeg synes det er lidt fjollet det kan tage SÅ lang tid. Ha! Min ene niece var også mere eller mindre navnløs i tre måneder. Det er mig også en gåde hvordan det kan være SÅ svært at finde et navn. Haha.. Men sådan er vi jo så forskellige!

   Sonja og Asta er også fine navne. 🙂 Tak for input!

 36. Kristina - 11. november 2019

  Så mange fine navne på listen. Vi har selv en Vera….elsker bare det navn! Så det kan jeg da anbefale:) Før jeg læste din liste, tænkte jeg på Norma…Så fint sammen med Frida. Vera fik en lillebror, men pigenavnene, der var på listen, inden vi vidste det, kan jeg da lige dele…
  Dicte, Thora, Petra, Viola, Edith, Gudrun, Inga.

  Glæder mig til at høre, hvad I vælger. Det kommer helt sikkert til at passe helt perfekt til lillesøster!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Vera er det fineste navn jo. Det er så flot! Norma er også skønt!! Også gode navne du har på din pigeliste. Hvad endte lillebror med at hedde? 🙂

   Jeg er sikker på vi finder det navn der passer lige præcis til hende <3 Tak for gode inputs!

 37. Gry - 11. november 2019

  Sikke mange skønne navne, der er på listen. Der er mange imellem, som jeg er ret sikker på, det ikke bliver, men at prikke de tre ud, som I cirkler om – ja, det er ikke helt nemt 🙂

  Jeg er selv helt pjattet med Rita og Ebba – og de står forsat på min liste fra sidst.

  Nu kan jeg se, at Selma er på jeres liste (og det er også virkelig godt), men hvad med Telma?

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Rita er også en af favoritterne herhjemme. Det er så fint. Men måske lidt for tæt på af Frida? Jeg ved sgu ikke..
   Telma er heller ikke et dårligt bud! Tak for fine inputs 🙂

 38. Julie - 11. november 2019

  Vi venter en pige om ca. 2 måneder, hun bliver en Sally/Salli eller Isolde 🙏🏼 Ellers har vi snakket om Frida, Sine eller Penny.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er også sådan nogle fine navne I har i spil. Sally er jeg også ret vild med. Isolde er virkelig også et fint navn, men lidt for specielt til min smag. Altså, jeg synes andres børn der hedder det er SÅ fint. Men ville ikke selv kalde mine børn det. Hehe.. Sjovt som man har det med navne, ik?

   Penny er også skønt. Men tænker lidt på Emily Slaomons hund! Ha. Den eneste jeg kender der hedder Penny 🙂

 39. Mathilde - 11. november 2019

  Vi har en Agnes, og venter os nu en lillesøster til februar. Vi har her 2. gang svært ved at finde et super-navn som Agnes – Agnes er vi begge meget begejstrede for 😍 Vi er denne gang også lidt i hver vores boldgade, men nogle af de navne vi har talt om og begge kan lide er Nora, Asta (som min bedstemor), Frida, Dicte, Christiane og Ella. Jeg er også vild med Dagmar, Elvira, Leonora og Lilly. Min mand er meget på Astrid – et fint navn, men det kan jeg ikke forestille mig min datter hedde 🙈 Jeg hørte forresten i sidste uge om en lille pige, der blev døbt Olga. Siden da er det navn vokset på mig!! 😍

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ihhh Agnes er også sådan et yndigt navn. Elsker de der gamle navne! <3 Hehe.. Jeg synes klart I skal gå med Frida, det er jo det fineste navn. Det siger jeg helt objektivt, selvfølgelig. Ha! 😉

   ej men Olga, det er bare et godt navn også. Jeg er ellevild med det navn, så fint og gammelt. Og der er ikke særlig mange der hedder det. Men det kan jeg altså godt glemme alt om. Det går Lasse ALDRIG med til! Må få en guldfisk der hedder Olga. Haha!! (kan ikke tåle pelsdyr nemlig, så en guldfisk er hvad jeg kan få!)

   Tak for fine inputs!

 40. Trine - 11. november 2019

  Så mange fine navne på listen… Jeg er ret glad for Kaya, som vores mellemste hedder. Passer godt til Frida og meget let at udtale uanset hvor man er fra:-)

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Kaya er også super fint. Og ja, nemt at udtale! Det må på listen. Tak for input 🙂

 41. Rikke - 11. november 2019

  Nanna synes jeg er det fineste navn😍 Ellers så kunne Solvej være et bud. Jeg har selv en Marley, men det bliver nok for specielt for dig😜😊

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Nanna er også et dejligt navn 🙂 Solvej har jeg aldrig rigtig kunne lide. Ved ikke lige hvad der er med det.. Skørt som man kan have det SÅ forskelligt med navne, ik? Marley er også cute!

 42. Line - 11. november 2019

  Frida og Asta 🤩 Min datter hedder Asta – elsker det navn!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Også et dejligt navn <3

 43. Ditte - 11. november 2019

  Vi står i præcist sammen dilemma som jer. Vi har Nora på 2 år og til januar kommer lillesøster. Havde en masse gode drengenavne parat, men endnu et pigenavn er svært, når jeg nu synes vi havde fundet det perfekte navn første gang.
  Kan rigtig godt lide Luna, men det hedder min mors hund og nu også Noras bamse (der er en Berner Sennen hund som min mors – mega nuttet). Jeg synes det er mega svært denne gang, men de navne vi har i spil er: Mille (det må du vide om er et godt navn? Hehe), Ea, My, Aya, og så nogle mere klassiske som Laura og Marie.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Nora er også sådan et skønt navn! 🙂 Jeg er vild med de der gamle navne.
   Jamen altsååå.. Mille er da det flooootteste navn i verden. Hehe.. Det siger jeg naturligvis helt objektivt 😉
   Well, jeg har i hvert fald altid været glad for at hedde det. Der er ikke såååå mange der hedder det – folk har det mest som kælenavn! På engelsk er det bare “Millie” eller “emily” med mit mellemnavn, så det er jo fint.
   Jeg er også tosset med Marie, men det hedder min niece, så det dur ikke helt. Hehe. Men Laura er også et virkelig godt navn! Begge navne er gode klassiske navne.

 44. Signe - 11. november 2019

  Så sååååå Lasse. Jeg har en Olga på 7 år og elsker det navn!! Vi får så meget positiv respons på det når hun fortæller folk hvad hun hedder!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Yesssss!!!!! OLGA <3 Jeg elsker elske elsker det navn altså. Hvor er du heldig at have din egen Olga! Jeg har også skældt ham ud fordi han er så streng overfor det navn. Jeg føler mig meget knyttet til det navn altså. Haha.. Har virkelig svært ved at slippe det! Øv. Men der er vidst ikke såmeget at gøre. Det må være mit lille kælenavn til hende når hun er ude. Haha.. Så ender hun med at være en Olga alligevel.

 45. Line - 11. november 2019

  Jeg er helt på dit hold med Olga – så fint! Men jeg gætter på, I får en lille Vera 🙂

  På min liste er der bl.a.:
  Sofie/Sofine
  Gertrud
  Alhed
  Augusta
  Molly
  Gerda
  Alva
  Karmen
  Yrsa
  Esther
  Edith
  Ellinor
  Lilly
  Inge
  Rita

  Jeg eeelsker navnesnak!

  /Line

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Yes.. #teamolga <3 Haha!!! Jeg er totalt alene med det navn. INGEN i min familie kan lide det. Jeg synes det er SÅ cute. Åh.. Øv! Må få mig et kæledyr jeg kan kalde Olga. Haha! Det ville, i så fald, blive en guldfisk eller sådan noget, da jeg ikke kan tåle pelsdyr. PIS! Nå, men kan ikke vinde hver gang. Haha!

   Alhed? Det navn har jeg aldrig hørt før.. Men ihh der er mange gode på den liste også. SVÆRT!!!!

   Jeg synes også det er ret hyggeligt med de her navnesnakke, og sjovt at høre hvad folk har af holdninger og historier til de forskellige navne.

 46. Pernille - 11. november 2019

  Jeg fnisede lidt da jeg læste dit indslag, for det er bare så svært med de navne!
  Vores dreng hedder Luca, det er der mange der stadig ikke er kendte med, så det ender tit ud i Lucas.
  Jeg har det nok ligesom Lasse med den internationale udtale. Hedder selv Pernille medmindre jeg er i udlandet hvor jeg ofte hedder Vanilla (ICE ICE baby) eller Penelope men også har haft andre sjove navne. Var noget misundelig på min søster der kom 8år efter og fik et navn der netop kunne udtales på engelsk.
  Amanda hedder min kusine og jeg kunne simpelthen ikke forstå at min onkel ville gå med til det. Den eneste jeg kendte der hed Amanda var en pige på fritidshjemmet og hun spiste altså sine egne bussemænd og synes snot smagte godt. Adr. Min kusine er nu altså både skøn og dejlig så godt det ikke altid hænger sammen 😂
  Jeg synes Ellinor Vilmar er super fint og klinger perfekt 😍 Hannah, Martha (hedder min anden søster, hvis mor er spansk) Olivia og Selma er også bare så lækre navne. Skal hun have mellemnavn? For så synes jeg der kunne være noget rigtig sødt over Hannah Marie Vilmar ☺️

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Luca er ellers ved at være ret udbredt synes jeg. Jeg synes det er et flot navn. Både drengenavnet Luca og til puger Lucca. Så pænt!
   Hahaha.. Vanilla alligevel? ej, det er sgu skægt! Lasse kalder sig bare for “Ben” når vi er i udlandet. Han er SÅ træt af det, så nu har han givet sig selv et engelsk navn.

   Haha.. Jeg er vild med navnet Amanda, det er flot. Og alle de andre navne du nævner er også gode.. Åhhh svært! Men mon ikke vi finder du af det liiiige pludselig! Kan være vi denne gang først lige skal se hende an? Selvom jeg egentlig er ret sikker på at hun bliver præcis det navn vi giver hende. Vi skal bare lige blive enige!

 47. Sabina - 11. november 2019

  Vil har en Saga derhjemme🥰 Hun er mega fræk. Virkelig en Saga for sig. Elsker det navn.
  Ellers er jeg vild med Elisa/Elise/Elisabeth, men min mand nedlagde veto.
  I Sagas børnehave er der også en Maude😍.

  Min store dreng hedder Frederik. Saga og Frederik passer ikke sammen. Og nu mangler vi et navn til lillebror. Og det er jeg godtnok spændt på. Min mand bliver ved med at nævne jødiske navne som Samuel og Gabriel. Jeg ved ikke helt hvad han har gang i og har nedlagt veto. Men kan ikke komme på nogen navne efter at han nedlagde veto mod “Billy Edward”😅

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Saga er også et skønt navn. Vi havde en Saga i mødregruppen.. dejligt navn! Hun var også en fræk krudtugle <3
   Elise er også et virkelig skønt navn. Dog ikke så praktisk på engelsk. Hehe..

   Hmm.. det er sjovt det med navne, hvad man kan lide og ikke kan lide.

 48. Sandra - 11. november 2019

  Vi har en Hannah på 7 år og elsker stadig navnet. Hvis lillebror som nu hedder Alexander havde været en lillesøster så skulle han have heddet Leah <3

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Hannah er også sådan et flot navn, synes jeg! Det er en af favoritter herhjemme 🙂

 49. Nanna - 11. november 2019

  Sikke en masse kommentarer og forslag du allerede har fået. Vi har netop fået vores lillesøster Liv og storesøster hedder Gry. Enig I at det var sværere med navn til nr to da vi jo ligesom allerede havde valgt det vi bedst kunne lide og kun for 2 år siden. Gry fungerer dog slet ikke på engelsk – men det gør hendes efternavn heller ikke, så det må hun leve med 😁
  Vi havde overvejede følgende navne:
  Andrea
  Eva
  Johanne
  Astrid
  Bjørg/Bjørk (Her der der vist noget med at den ene version er dreng(?))
  Freja
  Gry
  Dicte
  Laura
  Esther
  Agnes
  Ellen
  Karla
  Ella
  Liv
  Ida
  Men Frida og Eva kan da også noget 😉
  Altid sjovt at høre hvad andre tænker om navne til samme køn som ens egne.
  P.S nyder at følge med og det er netop gået op for mig for nylig at jeg kendte Lasse da vi var yngre. Verden er så lille.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Ja, folk er da SÅ gode altså! Dejligt med så meget feedback og gode forslag. Der er så mange fine navne derude. Det er svært at vælge, når man vil kalde barnet dem alle. Haha!
   Du har også mange gode på din liste. Er også vild med navnet Ida, men det ligger liiiiige lidt for tæt på FrIDA 🙂 Hehe.. det ville være lidt skørt!

   Ej, kender du Lasse? Hvor sjovt! 🙂 Er du fra Dragør mon?

   1. Nanna - 11. november 2019

    Haha nårh ja! Det havde jeg slet ikke overvejet med Ida. Men det ligger vist også nr 1 pt så det er ikke så aktuelt kan jeg forstå. Nej men var kæreste med en som kendte ham gennem sejlads engang da vi var 15-16 år gamle. Så kendte en del af de sejlerdrenge han var samme med – men det er jo efterhånden nogle år siden kan du høre 😂

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Haha.. ja det gør det også! Men ellers et virkelig fint navn ❤️

     Ej det er altså sjovt!! Verden er sgu lille…

 50. Jannie - 11. november 2019

  Rigtig fine navne I har på listen.
  Min veninde fandt på navnet Livia, det er rigtig sødt, synes jeg. Min veninde er MEGA Rasmus Seebach fan og fandt på navnet efter hans sang “Olivia”, hvor han synger “jeg tænker på O-liiiiiiivia”, det er lidt sjovt!
  Ellers er jeg også ret vild med Merle. “Frida og Merle” er da ret fint sammen.
  I skal jo nok komme til enighed om noget på et eller andet tidspunkt. Men giver dig helt ret i, at det er mega monster svært her anden gang!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det var også et super fint navn. Haha.. men Rasmus Seebach referencen ville ALDRIG gå herhjemme. Lasse HADER virkelig den mand. Han kan slet ikke udstå ham. Haha! Jeg ELSKER ham. For helved da.. Ja, Merle er også et dejligt navn. Åh, det er svært! Så mange gode 🙂 Tak for input!

 51. Kersti - 11. november 2019

  I skal da have en lille Olivia Elise 😉 Elsker at vi har samme navnesmag – det er nok bare de færreste jeg ville kunne få Mads med på 🙂 Hannah, Elinor, Norma og (Clara og Alberte) er blandt mine favoritter 🙂 Alle 3 harmonerer da super godt med Frida 😉

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Jamen altsååå.. I har jo også valgt to af de bedste navne til jeres lille fis. <3 Olivia var jo også et af de navne vi tænkte på til Frida. Hehe.. havde været skægt om de havde heddet det samme. Jeg er også vild med både Hannah og Norma. Clara opg Alberte er "taget" i vores tætte vennekreds/familie, så det er lige lovlig tæt på - desværre. Men der er jo mange fine navne at vælge mellem! Så vi skal bare blive enige.

 52. Mette - 11. november 2019

  Hej Mille
  Min datter hedder Marie- fantastisk navn! Jeg kan dog se, din søsters datter hedder det- desværre.
  Hvad med Norma? Det hedder min niece på 6 år. Et gammelt navn, som få dog hedder.
  Tak for en FANTASTISK blog! Jeg elsker særligt at læse dine boligindlæg. Jeg følger efterhånden få (udvalgte) blogs og du er en af de udvalgte. TAK!
  Kærligst Mette

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Hej Mette.
   Åh, jeg elsker virkelig også navnet Marie. Havde min niece ikke heddet det, havde vi hapset det. Men det går jo ikke rigtig. Hehe! Norma er også et virkelig dejligt navn. Også en af mine favoritter!!

   Ihhh tusind tak! ❤️ Det er jeg SÅ glad for at høre. Dejligt du kan lide at læse med herinde og kan finde inspiration! Sikke nogle søde ord. Tak!

   God aften 🤗🌟

 53. Da min datter blev født for 30 år siden var mit ynglingsnavn MARISA, men familien var ikke begejstrede. Jeg endte dog med at få min vilje mod at vi også kaldte hende Sofie, så hun kunne vælge.
  Min datter elsker sit navn og siger ofte til mig, hvor glad hun er for at jeg holdt fast. I Danmark er der ikke ret mange der hedder Marisa. Idag bor hun i London, hvor der er lidt flere med samme navn. Navnet er af spansk oprindelse. Spændt på hvad I vælger af navn.

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Iihh, det er virkelig også et fint navn. Og ja, anderledes men uden at være sådan helt mærkeligt. Hehe.. Man skal følge sin mavefornemmelse 🙂 Jeg er også spændt på hvad vi egentlig ender med. For vi hælder til hvert vores navn. Ha! Meeeeen mon ikke vi bliver enige til slut.

 54. Pernille Svane - 11. november 2019

  Jeg er ret vild med E navne, det gælder både til piger og drenge.. så Erna og Ebba syntes jeg er virkelig fine☺️ Det passer også med de to-stavelser som resten af familiens navne😊 held og lykke med det hele. Glæder mig til at følge meget mere med☺️☺️

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Det er også skønne navne. Mon ikke vi snart lander på et navn 🙂 Tak for din besked!

 55. Sille - 11. november 2019

  Vores hedder Roberta. Men Agnes var også på listen her. Palma kan jeg ret godt li, men det gik ikke med efternavnet her. Hedder selv Sille, kan jeg også ret godt li, haha! Men der findes mange fine, men nogle gange synes jeg også de alle lyder ens… Alle hed Ida i min søns vuggestue.
  Og held og lykke med fødslen!

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Årh det er også et skønt navn. Ida er også et flot navn, men ja, der er MANGE der hedder det. Og så er det lidt for tæt på FrIDA. Hehe.. Vi finder nok et navn snart! Vi skal bare lige blive enige. Det er svært.
   TAK!!! Nu er der ikke længe til.

 56. Sara - 11. november 2019

  Fine navne. Vi havde mange af de samme navne i spil.
  Vi har en Elin ❤️

  1. Mille Emilie - 11. november 2019

   Elin er også et dejligt navn ❤️

   1. Sara - 11. november 2019

    Tak! Det synes vi også! I cirkler om Vera, Norma, Ingrid, Elinor 😬💁‍♀️

    1. Mille Emilie - 11. november 2019

     Hehe, halvdelen af dem er rigtige 🙈 Og så er der lige et mere du ikke har med. Årh det er svært altså 😂🤦🏼‍♀️ Men mon ikke vi rammer et navn snart!?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret