Kategori -
31. januar 2019
Annonce for Eva Solo

Hvad er godt design? + nedtælling til en spændende nyhed!

Hvad er godt design?

Det er et meget individuelt spørgsmål. Design formes kontinuerligt af nutidens kultur, tidsånd og teknologi. For mig er godt design flere forskellige ting, det gode design skaber den der helt specielle følelse af, at form og funktion går op i en højere enhed. Det skal være funktionelt, have et æstetisk og detaljeorienteret ydre, det skal være holdbart, brugervenligt, ansvarligt og ærligt.

Eva Solo er et af de brands, som jeg definerer som værende godt design. Deres produkter, og særligt deres gryder, har stået på køkkenbordet hjemme i min familie lige så længe jeg kan huske. Det et nostalgisk produkt for mig, der har stærke rødder i fortiden men som også har et skarpt blik på, hvad nutiden efterspørger i husholdningen, og ikke mindst i indretningen. Kendtegnet hos Eva Solo er høj kvalitet og lang holdbarhed.

Da jeg flyttede hjemmefra fik jeg nogle af deres gryder i indflyttergave, dem har jeg endnu. Det er 13 år siden! Nu er denne smukke kobbergryde flyttet ind hos mig, den udstråler stil og kvalitet. Og alle ved, at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!

2019 bliver et spændende år for Eva Solo, for ser du.. de lancerer nemlig snart noget nyt; Møbler!
Det kan jeg slet ikke vente med at se. Hold øje med deres instagramprofil: @evasolo_furniture

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret