Kategori -
13. juni 2018

HOTEL I NEW YORK: Perfekt beliggenhed, fin pris og børnevenligt


Det er allerede over to uger siden vi kom hjem fra dejlige New York, tænk som tiden går. Og vi havde altså den dejligste tur. Jeg forsøger at samle alle mine NY-indlæg, men der er meget at skrive om den skønne by jo. Så I må lige være tålmodige med mig. Men for nu skal vi altså lige snakke lidt om det hotel vi boede på. Det var I mange der gerne ville høre lidt om, så here goes…
Vi endte med at bo på det gamle The New Yorker (reklamelink), som er en del af “Wyndham Hotel Group”, som er et stor international hotelfirma. Hotellet emmer af atmosfære og historie, hvis du giver dig tiden til at opleve det. NYC og The New Yorker hænger sammen. Jeg kan VARMT anbefale det her hotel, og vil helt klart bo her igen.
Og jeg vil gå lidt i detaljer med hvorfor…


PRIS + HOTELVÆRELSE:

Det er ikke fordi det er hverken billigt eller gratis det her hotel. MEN vi fik det til en ret fair pris, synes jeg. Ihvertfald i forold til hvor meget vi brugte det, beliggenhed, service, størrelse på værelser og alt det. Kan ikke huske det præcise beløb vi endte med at betale, men vi røg over de 10k. Dyrt, ja! Men ikke dyrt i NYC ift. hvad man ellers finder. Til gengæld fandt vi et skide godt tilbud, hvor vi kunne få et to-værelse hotelværelse. Og det gav virkelig god mening, eftersom vi jo havde Frida med og dermed helt automatisk ville være en del på hotellet om aftenen.
Vi var så heldige at få et værelse på aller øverste etage. Værelse nr. 4004 på 40. etage. Vi kom slæbende med to kufferter, barn på armen og en klapvogn efter 9 timers rejse, så vi så nok ret trætte ud ved ankomsten. Den søde dame i i receptionen havde altså givet os et “very very nice room”, som hun sagde. Perfekt! Og værelset fungerede SÅ godt til os. Lasse havde to aftener ude pga. arbejde, så jeg var “hjemme” på hotellet med Frida. De andre aftener spiste vi tidligt eller tog mad med hjem på værelset. Frida blev puttet ved 19-tiden, og kunne så sove i fred i soveværelset, mens vi så kunne have voksentid i stuen med afslapning og serier.
Vi havde fået en tremmeseng op, men madrassen var sådan en plasticmadras, så det var altså ikke det bedste. Frida endte med at sove mellem os i sengen, og det fungerede ganske fint, og sengen var rigeligt stor til os alle tre. Men vil man have en tremmeseng er muligheden der altså. Jeg vil dog anbefale at man tager en babydyne med (tremmeseng eller ej!), det glemte vi i farten da vi skulle afsted. Der var kun sådan et underligt kradsetæppe til rådighed, not good!
Udover det var værelset ganske nydeligt. Hotellet er gammelt og en smule slidt, men det er rent og pænt. Der var fin rengøring og let oprydning hver dag. Værelserne er ikke de største, men var helt perfekt i størrelsen til os. Og fordi vi havde den ekstra stue gav det os bare meget mere luft, og ikke mindst voksentid. Vi har tidligere boet på POD39, og det var seriøst SMÅ værelser. Fancy og fint hotel, men seriøst små værelser. Seng og lokum ligger nærmest oven i hinanden, så man skal altså ikke bo her med sin kæreste, hvis man ikke tør slå en fis foran hinanden. Haha! Just sayin’.
The New Yorker er også enormt børnevenligt og så er sengene gode at sove i. Win! Og UDSIGTEN for filan.. Udsigten fra vores værelse var fuldstændig sindssyg. Vi havde udsigt udover NYC skyline. Man kunne bogstaveligt talt ligge i sengen og kigge på Frihedsgudinden og One World Trade Center. Ej, men det var altså ret vildt.
Oooooog så der er fri wi-fi.

I stuen var der et lille skrivebord, TV samt et lille “køkkenområde” med køleskab, håndvask og kaffemaskine. SÅ genialt til drikkevarer, kaffe om morgnen og mulighed for at bruge håndvasken. Smart med børn!
I hvert værelse var der skabsplads med bøjlestang. Ingen hylder. I det ene var en lille boks til de værdifulde genstande. I stuen hvor tv’et stod var også nogle skuffer, men det var ikke meget plads der var til tøj. Men det gik.

Vores virkelig smukke udsigt udover NYC skyline, helt fra 40. etage.

Badeværelset var småt med godt, som man siger. Der var badekar til stor glæde for Frida (og moren). Det kunne godt have været en anelse større, men det fungerede.

Stuen fra  forskellige vinkler. Det var lidt svært at tage billeder af, men jeg håber I kan få en fornemmelse. Sofaen var totalt blød og man sank sådan helt ned i den. Helt svært at komme op igen efter en omgang serie. Ha! Rart.

Der var dør (til højre i billedet) ind til soveværelset. Som nævnt tidligere var det så dejligt at kunne lukke af nå Frida skulle sove om aftenen. At vi rent faktisk havde mulighed for at have voksentid uden at skulle gå på listefødder.

BELIGGENHED:

Bedre beliggenhed for et hotel i NYC findes næppe. Hotellet ligger lige ved Madison Square Park og overfor Penn St. 10 min. gang fra busterminalen, hvorfra der går bus hvert 15 minut til Newark lufthavn for 16 $. (Vi tog dog taxi begge veje fordi vi havde kufferter og klapvogn, og kunne i øjeblikket ikke lige overskue det offentlige). Der går også bus til de to store outlet derfra. Det er nemt at komme til alt. Med Penn St. har du subway’en lige ved døren, og mulighed for at komme nemt rundt, hvis man ikke gider gå eller køre taxa.
Placeringen er altså virkelig god og med perfekt gåafstand til alle bydele. Vi gik faktisk rundt HVER dag, og tog kun subway’en meget få gange, mest om eftermiddagen med trætte fødder. Men ellers kunne man gå rundt til alting på under 30 min. Genialt!
Det er klart et mere turistet område, ikke så langt fra Times Square, men for os fungerede det godt, at alt var tæt på os, hvilket gjorde det nemt med klapvogn og et barn på to år. Der ligger en Target lige om hjørnet, så vi kunne nemt lige handle diverse småting, mad osv. Kan man se bort fra den turistede del af det, så synes jeg hotellet er genialt. Både til par uden børn, men også til os med børn. Det fungerede bare.
Hotellet ligger endvidere tæt på parker, legepladser, supermarkeder og som sagt subway. Perfekt!

RESTAURANTER PÅ HOTELLET:

Hotellet har tre restauranter tilknyttet, hvilket gjorde det dejlig nemt ift. morgenmad og aftensmad nogle dage. De fleste dage var vi dog ude og spise, men vi havde alligevel tre aftener hjemme, hvor vi endte med at spise aftensmad på restauranterne.
TICK TOCK DINER: En rigtig amerikansk diner, med mad i amerikansk stil. Her fik vi en virkelig god og greasy burger. Stedet er kendt for deres sandwiches, så det har vi altså til gode. Mums!
TRATTORIA BIANCA: Italienske restaurant med god vin. Maden var ikke noget at råbe hurra for, men det var fint.
BUTCHER & BANKER: Under den pulserende by ligger et skjult spisested, som officielt åbnede i november 2017. Så stedet er ret nyt. Et steakhouse der hylder The New Yorker Hotels historie. Maden var ganske udemærket.
ROOMSERVICE: Man har selvfølgelig også mulighed for at få maden bragt til hotelværelset. Ikke noget vi prøvede, men muligheden var der.

HAR JEG GLEMT NOGET eller sidder du med nogle spørgsmål? Så smid mig endelig en kommentar, så vil jeg få det tilføjet i indlægget.

Kommentarer

  1. Thomas - 13. juni 2018

    Er dette et betalt indlæg?

    1. Nej det er det ikke. Så ville det være markeret som reklame eller annonce. Vi har betalt alt selv ifb. med vores New York tur.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret