Kategori -
2. oktober 2016

Hjemmelavede dåbsinvitationer

I går afholdte vi barnedåb for Frida. Dåben fandt sted i Kastelskirken og efterfølgende var der frokost i Dragør hos min svigermor, hvor vi havde fået lov til at holde det. Invitationerne stod jeg for, og de er udarbejdet i henholdsvis InDesign og Photoshop, hvorefter jeg har fået dem printet hos Moo, hvor jeg altid får printet mine ting. Moo er en prisbelønnet print- og designvirksomhed med speciale i premium business brevpapir og reklamemateriale. Jeg kom af med ca. 215 kr. for 20 invitationer og 25 brune konvolutter inkl. forsendelse. Det synes jeg faktisk er ret overkommeligt, og så er kvaliteten altid i top hos Moo. De kan virkelig deres kram.
Jeg havde lavet en del versioner, men vi endte med at gå med denne, som både er barnlig og fin. Vi valgte ikke at have et billede af Frida på invitationerne, da vi i stedet vedlagde et printet polaroidbillede af hende til hver invitation. Så kan familie og venner nemlig hænge billedet af hende op, uden også at have invitationen hængende. Lidt smart! 
Det lille hjerte på konvolutten har jeg lavet med sådan en “tryk-pres-klipsemaskine-dimmer” bare uden at den klipper hul. Man klemmer den ligesom en klipsemaskine nedover papiret, og så bliver mærket siddende. Jeg ved virkelig ikke hvad den hedder, men jeg fandt den hos Flying Tiger.
Skrifttypen som jeg har brugt hedder Sketch Toronto og kan downloades gratis her. 
Psst… Du kan finde flere gratis skrifttyper i dette indlæg.


Yesterday we celebrated the baptism of our daugther Frida. For an event like that we of course sent out invitations. These invitations I made myself. They are made in Photoshop and InDesign, and then I have got them printed at Moo where I always get printed my stuff. Moo is an award-winning print and design company specializing in premium business stationery and promotional materials. They really know their stuff. I made several versions, but we ended up with these cute invites with a childish touch. We chose not to have a picture of Frida on the invitations when we instead attached a printed Polaroid picture of her to each invitation. 

// photos: Sonoma Seven

Kommentarer

 1. Ditte - 2. oktober 2016

  Hvor er de yndige!
  Hvor finder du billederne, hjerter og stjerner på snor, bamser, pile osv?
  Ligger de bare som standard i photoshop? Burde virkelig få et kursus i det program en dag, snart!! barselsprojekt måske?!? 😉
  Håber I havde en dejlig dag for jeres søde pige!

  1. Hej Ditte,
   Tak. Vie r også blevet godt tilfredse med resultatet! Alle “billeder” er vektorer som jeg har købt gennem tiden. Photoshop er faktisk ret nemt. Der ligger maaaaasser af gode tutorials til hvordan man lærer det. Photoshop er et ret fedt program at kunne. Det kan alt! Vil varmt anbefale dig at tjekke Lynda.com ud, det bruger jeg rigtigt meget! 🙂

 2. Invitationerne er bare super flotte! Hvor fandt du inspiration til dem? 🙂

  1. Jeg kiggede både på Minted og Etsy. Jeg faldt lidt for bamserne, stjerner og hjerter men synes ikke helt det var lige dét, så jeg lavede dem altså selv 🙂

 3. Julia Heimbürger - 2. oktober 2016

  Hvor har du fundet konvolutterne henne? 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret