Kategori -
5. august 2014

Home office inspiration

 photo office_zps4aaf6803.png

source: A Merry Mishap

· · ·

Næste skridt herhjemme i lejligheden er at få indrettet vores kontor/gæsteværelse. Lige nu er der et stort klædeskab, et midlertidigt skrivebord og en (grim) gammel reol. Vores tanke er at holde rummet så lyst som muligt. Masser af lys til når vi sidder og arbejder. Vi tiltænker derfor rummet et langt hvidt skrivebord, hvor der er masser af plads til to arbejdsstationer. Vi skal have en eller anden form for opslagstavle, nogle hylder eller en reol, nogle gode stole samt en god sovesofa til vores overnattende gæster. Ovenstående billeder fra A Merry Mishap er et godt bud synes jeg.

Hvordan har i indrettet jer i jeres kontor/gæsteværelse?

· · ·

Next step in our apartment is our office/guest room. The room is quite big. Right now there is a big cabinet, a temporary desk and an ugly old bookshelf. We want the room to be white with lots of light for when we’re working. Our idea is to get a long white desk, a big board, lots of lights, some shelves and two comfortable chairs. I found these pretty pictures at Jennifers blog A Merry Mishap, which I find very inspiring.

What does your office/guest room look like?

Kommentarer

  1. Orv, det ser fint ud. Simpelt og lyst. Det kan jeg li’! Ej, hvor er Flowerpot lampen dog egentlig fin i den udgave du har den i. Jeg drømmer selv om en, ved bare ikke hvilken farve, de er jo så fine. Men den du har er da et godt bud 🙂

 1. Jeg vil lige komme med endnu mere ros – din blog er virkelig gået hen og blevet en af mine favoritter på boligfronten, synes virkelig at der har manglet flere danske bolig og interior-blogs, og denne er lige i øjet!
  Og så er dit layout noget så lækkert, må jeg tillade mig at spørge om du selv har lavet det, fået professionelle til at lave det eller om det er et wordpress theme? 🙂

  1. Tusind tak søde Natalie! Hvor er det dejligt at høre, det varmer meget kan du tro 🙂
   Jeg er også meget glad for det simple layout. Jeg har købt temaet via favorit Etsy, men har så selv været inde og rode lidt hist og her i HTML-koden. Jeg har opsat det hele selv og det ligger (selvfølgelig) i wordpress. Heldigvis har jeg grafiske skills, så for mig var det ret lige til. Der medfølger dog ok gode anvisninger til de fleste temaer, så de fleste kan være med.

   1. Jeg vidste slet ikke at man kunne købe temaer hos Etsy! Det må jeg ind og kigge på 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret