Kategori -
23. april 2017

Her er den perfekte kaffekop!


Jeg var forbi yndlingsbutikken forleden dag. Her købte jeg en lille pre-fødselsdagsgave til mig selv. Jeg har nemlig fødselsdag på tirsdag. Jeg ved jeg ser uuung ud, mindst 23 (ha!), meeeeen der må jeg skuffe dig, for skindet bedrager. Jeg fylder ENOGTREDIVE, sgu! 31. Ej, bare rolig. Jeg er ikke så selvfed som jeg lyder, og det er bare gas. Jeg tror egentlig jeg ser meget ud som én, der er lige den alder jeg er. Og det har jeg det ganske fint med.

Men siden jeg sidste år blev 30, og blev “snydt” for det jeg i årevis havde planlagt som en kæmpe 30-års fest (hej højgravid type!), har jeg ligesom været ret træt af det der fødselsdag. Og mig, som ellers altid har elsket at have fødselsdag. Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men jeg er lidt ligeglad, faktisk. Som om det ikke rigtig betyder noget mere. Det er lidt skørt. Jeg orker ikke at have fødselsdag. At holde fødselsdag. At skrive ønskeliste. At spise lagkage. At blive ældre. Måske det er dét der i virkeligheden trykker? Hmm, men så igen.. jeg har det nu ganske fint med at blive 31. Jeg gider bare ikke have fødselsdag. Er jeg den eneste der har det sådan? Please vær med mig, anyone? Jeg føler mig mærkelig. 

Nå, men altså.. jeg var som sagt forbi yndlingsbutikken igår. Her blev jeg noget så glad over at se, at de længe ventede kopper MED hank fra Studio Arhøj ENDELIG er kommet! Jeg el-el-eeeelsker Studio Arhøjs legende univers i de flotteste farvestrålende nuancer og den skønneste glasur. JEG ELSKER DET! Jeg nærstuderede hver kop længe, for det skulle være den perfekte “tag dig sammen, og vær glad for din fødselsdag-gave” til mig selv. Lige til at muntre mig selv lidt op på. Ha! Og så var det jo om ikke andet, en god anledning til at snolde lidt, ik? Det må være det eneste positive jeg kan finde ved fødselsdagskonceptet. Ha! Nå ja, og så selvfølgelig at Lasse holder fri hele dagen. Juhu!

Det blev den her Chug Mug. Ja, jeg ved det. Mintfarvet. Jeg har noget med mint (se bare her, her, her, her og her). Det har min søster også. Det må være en familieting. Men hallo, er den ikke PÆN? Jeg har nu officielt begyndt min store samling af de smukke kopper, MED hank! Skal have dem i alle farver. 

Kaffekoppen er perfekt. Den har den perfekte størrelse. Den perfekte form. Den perfekte ‘pasform’ til hånden. Glasuren på koppen er perfekt. Farven er perfekt. Og når du så sidder der med din perfekte kaffekop, så kan du jo lige smutte forbi Cathrine og læse om, hvordan du laver den perfekte kop kaffe, som du så kan hælde i din perfekte kop.

Alt er perfekt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret