Kategori -
7. februar 2020

HEJ fra barselsboblen

Jeg er her stadig. Selvom det er længe siden jeg har tjekket ind her på domænet. Vi har haft en langsom og lidt hård start med vores lille Vera.

Jeg forsøger derfor bare at være i det, nyde de små gode stunder og lære min nye rolle at kende i alt det her, som mor til to. Og selvfølgelig også nyde min store pige (som jo stadig er lille), som også lige skal lande i det hele. Det har været liiiiidt hårdt, kan jeg så afsløre.

Når der er overskud til det går vi gode ture eller kører ind til byen med barnevognen bagi. Billedet ovenfor er ligeledes fra en lille stund inde fra vores gamle hood i Kbh. Skægt! Savner på ingen måde at bo i det, men savner alligevel byen. Giver det mening? En lidt ambivalent og skør fornemmelse.

Alt i alt og kort fortalt

Det har været, og er stadig, hårdt! Hårdere end forventet, det er sgu kommet bag på mig. Men det skal jeg nok skrive lidt mere om når tid er. Og jeg arbejder på min fødselsberetning til Jer også.

Jeg ville egentlig også bare lige sige hej. Jeg er her stadig og vil naturligvis stikke hovedet ind i ny og næ med lidt skriblerier. Men det bliver på Veras præmisser, hun er chefen nu. Ha!

Men jeg kan heldigvis mærke, her 8 uger efter fødslen med mere sammenhængende søvn (7-9-13), at både overskud og energi langsomt er på vej retur. Øj, det føles godt!

Hvis du savner mig alt for meget, er jeg lidt mere aktiv på min instagram profil 😉 Så om ikke andet, ses vi derhenne. Og så får I et lille billed-cruise her nedenfor fra den seneste tid.

God weekend!

Vera er 8 uger gammel i dag. Min krop heler langsomt, og jeg passer godt på den. Jeg har haft sindssygt ondt i min venstre hofte, så har dårligt kunne bevæge mig. Det begynder langsomt at gå den rigtige retning – og i næste uge starter jeg til noget mor/barn-træning. Bliver godt at få gang i min trætte krop.
Haha! En rimelig klassisk hverdag. Jeg spiser skyr med banan og “mælkebomben”-müsli på hver morgen! Om det virker ved jeg ikke helt, men det smager virkelig godt.
Frustreret (næsten sovende) mor, der prøver at få Vera til at sove.
Her bruger vi mange timer. Både ved puslebordet og i sengen. Hud-mod-hud og mange lure!
Hej lille fod!
Frida er SÅ glad for lillesøster. Hun kysser og krammer og næsenusser hele tiden. SÅ sødt! Mit hjerte er på overarbejde, skal jeg sige dig.
Med mine to piger <3 Jeg er heldig!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret