Kategori -
30. maj 2017

Havefest med vimpler, flag og pom pom'er

Først og fremmest TUSIND mange tak for alle jeres søde kommentarer og tilkendegivelser i mit sidste indlæg, om at det kan være lidt svært og ensomt, at blive mor for første gang. Tak tak tak. Det er dejligt at vide man ikke er helt alene med alle de tanker og følelser! 

Nå, men til noget helt andet. Vores lille pige fylder som sagt 1 år på torsdag – 1. juni. Tænk sig, at der er gået et helt år. Jeg fatter det virkelig ikke. Tiden er fløjet afsted. I søndags havde vi samlet venner og familie til fødselsdagsfejring for hende i Dragør hos min svigermor. Det er også her vi skal holde vores bryllup (i hangaren)

Det var egentlig meningen vi skulle være på min svigermors nye terrasse, men den er slet slet ikke færdig, så vi måtte finde på noget andet. Det blev derfor til havefest ude på marken, hvor Lasse flittigt have slået græsset i en stor cirkel, samt et stort område til kongespil. Vi havde pyntet med vimpler, flag og lyserøde pom pom’er. Derudover havde fundet en masse forskellige glasflasker og plukket en masse markblomster og syrener.

Vi havde simpelthen sådan en god dag, der endte med høj sol, masser af kage, kolde øl, nyt legetøj til Frida og hygge. Hun havde en fest skal jeg sige dig. Hun var i sit es med så meget opmærksomhed. Hun fik en kæmpe bamse, som fik det største knus og masser af farverigt og larmende legetøj. Hvad mere kan en 1-årig ønske sig? Haha..

The day before. Lægterne satte vi selv op og pyntede med hvide vimpler fra Søstrene Grene.

Jeg havde pyntet bordet med hvide hørduge fra Broste, forskellige glasflasker fra vores ‘bryllupssamling’ med stemningsfulde markblomster og duftende syrener.

Elsker det her sted. Det er magisk!

{Frida dagen før i cardigan fra Noa Noa Miniature, blomstret top og bukser fra Zara Kids og solhat fra Wheat}

Masser af legetøj. Bl.a. futtog fra duplo, men også en masse larmende legetøj. Happy kiddo!

Frida fik den sødeste gave fra hendes moster, svoger og to kusiner. En fin pixibogsholder med gamle af pixibøger fundet på loppemarked. Så fint!

Min svigermors famøse cheesecake med en smule Oreo-crumble. Den er farligt god. Mums!

Frida er i skjorte fra Zara Kids og hulmønstret yndlingsbody fra Noa Noa Miniature.

Farvefine pom pom’er fra Søstrene Grene.

Lagkage med hindbærmums lavet på gefühl af min storesøster. Hindbær, makroner, mørk chokolade og masser af bær.
‘Cake topperen’ er hjemmelavet, og der kommer en lille DIY på bloggen imorgen.

Kommentarer

  1. Camilla - 30. maj 2017

    Har du en opskrift på hindbærlagkagen?

    1. Ikke lige ved hånden – det er min søster der mestrer den hindbærmums. Men det kan jeg da skaffe 🙂 Ved ihvertfald der er hindbær, chokolade, makroner, flødeskum og lagkagebunde. Men hvad hun præcis har gjort ved jeg ikke.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret