Kategori -
31. december 2014

HAPPY NEW YEAR 2015

 photo DIY-Clock-Balloons-for-New-Years-Eve1_zpsbf77cd57.jpg

Årets sidste dag! Det får mig altid til at stoppe op og kigge tilbage. Blogwise har jeg kun været på banen siden 1. august, små 5 måneders tid.. men hold nu op, hvor har det været fantastisk! Det at have startet denne blog har helt klart været et af mine bedste valg i 2014. Der er simpelthen sket så meget. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, fået udvidet mit netværk og min blog viser hver dag mere og mere succes. Jeg får flere og flere læsere, mine sidevisninger stiger dag for dag og alle jer skønne læsere er smaddergode til at kommentere og komme med feedback! Alene dét er vanvittigt motiverende for mig, det gør hele oplevelsen ved at have en blog, samt processen langt sjovere. Dét at kunne inspirere jer med lige netop dét som jeg synes er sjovt er jo fantastisk. Jeg er så stolt og glad over hvad jeg har opnået med bloggen allerede, og jeg ser virkelig frem til endnu mere boligblogging i 2015. I har simpelthen taget SÅ godt imod min lille blog, så godt havde jeg aldrig troet. Men det må jo betyde én ting: dét jeg laver, kan jo ikke være helt forkert! Jeg tager det hele som et stort skulderklap og er jer evigt taknemmelig. Også et kæmpe tak til de forskellige virksomheder jeg har samarbejdet med i løbet af 2014. Det er en fornøjelse at arbejde med jer.

Jeg har virkelig haft et godt 2014 både personligt, men så sandelig også her med min nye blog! Jeg har kigget arkiverne igennem og fundet mine 10 mest læste indlæg:

  1. DIY: Sengegavl
  2. Populære planter anno 2014
  3. DIY: Skrivebord
  4. DIY: Julegaveindpakning med dymo
  5. Fossilized jellyfish
  6. DIY: Metrofliser på væggen
  7. DIY: Opslagstavle
  8. På besøg hos: mig – min gamle lejlighed
  9. Flip Clock pauseskærm
  10. 10 tips til hvordan du kan gøre dit soveværelse mere personligt

I kan åbenbart godt lide alle mine DIY-indlæg, haha! Det er personligt også dem jeg selv bedst kan lide, både at lave men også at vise. Det er dem jeg får allerflest kommentarer på, og dér hvor jeg virkelig kan se det rykker. Måske jeg skulle lave en “Det’ Leth” kategori or something. Haha! Jeg elsker at inspirere jer, og jeg elsker at vise at man ikke altid behøver købe dyrt dyrt dyrt, men godt kan svinge hammeren selv, og oftest blive endnu mere glad for det end det købte. Personligt får jeg et lille kick af at lave ting selv. Dét at stå med en idé i hånden til at stå med et færdigt produkt man HELT selv har kreeret, det er sgu en fed følelses. Det kan varmt anbefales!

Er der mon et eller flere indlæg i særligt husker, og hvad vil i gerne se mere af i 2015?

♡  Til slut vil jeg såmænd bare sige 1000 TAK fordi i læser med, kommenterer og er aktive både her på bloggen, på min facebookside men også på min instagram! Det betyder alverden, og gør hele det her bloghejs så meget sjovere. SÅ TUSIND TUSIND TAK TAK TAK! Jeg ønsker jer alle et fantastisk og lykkebringende 2015.

_

✽ ʜᴀᴘᴘʏ ɴᴇᴡ ʏᴇᴀʀ ✽
Thank you all for following my new interior blogbaby this year. Thank you for always comment on my photos and blogpost, and to always show commitment. It wouldn’t be the same without you. Happy new year everyone ♡ ♡ ♡
 

✽ The photo is a cool DIY Clock ballons by Studiodiy – go check it out!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret