Kategori -
29. november 2014

Happy 1. advent

adventskrans

Så blev det første lys tændt i adventskransen. Sikke tiden flyver afsted. Jeg bliver år efter år imponeret og overrasket over at året sådan bare suser afsted. Jeg føler næsten lige det har været december – og nu er vi her så igen, et helt år efter. Det gælder om at nyde det gør det. Nå, men tilbage til 1. søndag i advent. Jeg fik ordnet min “adventskrans” igår eftermiddags, som der i virkeligheden ikke er vildt meget krans over. Haha! Men det hedder det jo. I år består den af min farmors gamle fad, 4 bloklys, mos, lidt grene med kogler på og tal (klistermærker). Simpelt og nemt, for ikke at tale om en billig løsning. Tallene ved jeg sgu ikke rigtig om jeg kan li’, så de ryger nok af igen, men for nu sidder de der altså. Nå, mindre detalje. Tallene er iøvrigt købt hos Søstrene Grene til 5-6 kr. eller sådan noget.

Jeg elsker at mikse gammelt med nyt. I dette tilfælde har jeg anvendt min farmors fine gamle fad som jeg har arvet. Det minder mig om hende og leder tankerne tilbage til hendes lille hyggelige lejlighed i Vanløse, hvor hun i juletiden altid serverede (de tørreste) klejner med kaffe og roulade, altid roulade. Åh, hende savner jeg. Men det er dejligt med minder. Nå, men jeg valgte at mikse det gamle fad med minimalistiske og moderne bloklys og inviterede samtidig naturen indenfor på 4. sal med mos og grene. En skøn combo der passer til mit humør! Tallene var egentlig for at skabe et lidt barnligt og skørt twist, men jeg er ikke helt overbevist faktisk.

Psst.. I kan stadig nå at deltage i min ADVENTS GIVE AWAY her på bloggen. Jeg finder en vinder senere idag!

Er i klar med jeres adventskranse?
Del jeres adventskranse med mig på instagram (@sonoma.seven) med hashtagget #sonomaseven – jeg vil fremover dele jeres billeder her til inspiration!

_

This year advent decoration is simple. I’ve used my grandmothers old plate, 4 candles, moss and some branches with pine cones. A easy and cheap solution. I’m not sure about the numbers, but for now it’s ok.

adventskransadventskrans

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret