Kategori -
29. juni 2016

HANDCUT – Nyt kunstprojekt


Den kære Emil Thorup er en travl mand. Han har altid gang i alle mulige spændende og kreative projekter. I kender ham bl.a. fra hans lækre danske møbel- & interiørbrand Handvärk, men nu har Emil altså kastet sig ud i et nyt spændende kunstprojekt; HANDCUT
En webshop der sælger kunstprint fra små, men dygtige kunstnere fra hele verden. Bl.a. har Handcut en 70-årig dame tilknyttet der laver de vildeste papirklip og en ung Australsk pige der laver fine feministiske malerier. Det hele er til at betale – og leveres på 3-4 hverdage. Kan også leveres indrammet og klar til at hænge op!

Nogle af trykkene hos Handcut er som navnet antyder: håndskåret, mens andre er malet eller optræder i et grafisk udtryk. Bestemt et besøg værd. Jeg har allerede bestilt to motiver i A3 og A4. Jeg glæder mig til at vise dem.

I kan se et lille uddrag fra de forskellige kollektioner her nedenfor, med links til de forskellige naturligvis. 

NYSSA SHARP
Nyssa Sharp er en kunstner bosat i Sydney, Australien. Hun skaber hovedsageligt portrætter og værker som et udtryk for den indre kvindelige holdning og dialog. Jeg elsker hendes værk “Girl with the yellow skirt” og “Girl in the white sweater”. 

Links: Girl with the yellow skirt (her) / Get a grip (her) / Girl in the white sweater (her) / Girls in divine rays (her)


PAPER CUT by artist Hjørdis Plato.
Links: Cara (her) / Cehara (her) / Kao (her) / Ubuso (her)

Amazing hand-cut art by artist Hjørdis Plato with Incredible details.
Links: Cream & blue (her) / Green & Orange (her) / Pink & cream (her) / Blue & grey (her)
PHOTOS: HANDCUT

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret