Kategori -
4. maj 2016

Green marble case


Jeg var så svineheldig, at få en ny iPhone 6s af Lasse i 30-års fødselsdag sidste mandag. Jeg har sidenhen købt mig et nyt cover i grøn marmor. Jeps, jeg kører stadig på marmorbølgen herhjemme, og det grønne skinnende cover trak altså i mig. Så jeg klikkede det hjem med det vuns!
Det er fra svenske Richmond & Finch, som laver en hulens masse fine covers, både til iPhone og Android. De mange covers kommer i et væld af farver og mange andre fine mønstre end blot marmor. Jeg vævede meget mellem det sorte og grønne marmor, men endte altså ud med det grønne. Det har jeg ikke fortrudt, jeg synes det er edder pænt og så forvandler det min telefon til en unik one-of-a-kind.
Marmor udgaven kommer udover grøn også i sort, rød, brun og hvid. Fint ik?


On my 30th birthday last Monday I got this new iPhone 6s from Lasse. My old iPhone 5s went to the drawer and I needed a new cover. I found this cool one in green marble. Yeah, I am still running on the marble wave, and the green shiny cover caught my eye.
It is from the Swedish brand Richmond & Finch that makes a whole lot of cool covers, both for iPhone and Android. The many covers come in a variety of colors and many other fine patterns than marble. I could not quite make up my mind between black or green marble, but ended up with the green one. I have not regret this, I think it is really nice and it turns my phone into a unique, one-of-a-kind piece.
The marble edition comes in greenblackredbrown and white. Cool, right?

// Photos by me

Kommentarer

  1. Lise - 4. maj 2016

    Århhh, det er SÅ smukt, det cover!! 😀 Er det en app du bruger, så du kan få den pauseskærm, du har? 🙂

    1. Det er egentlig bare en app man kan slå til. Den virker dog (desværre) ikke automatisk som pauseskærm, lidt skørt. Men den fungerer jo godt til når der skal tages billeder, som her 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret