Kategori -
1. april 2016

Hello edge pot

 
Igår havde jeg sidste arbejdsdag hos Inside PR, hvor jeg har været ansat som barselsvikar for Katrine. Wow, så gik der gik lige 1 år. ET HELT ÅR! Det er virkelig gået stærkt. Det har været så spændende, lærerigt og ikke mindst drønhyggeligt at arbejde hos Inside PR. Det har været vildt spændende at komme med bag facaden i PR-branchen, og ikke mindst, at arbejde med det jeg elsker, møbel- og interiørbranchens mange facetter. Intet godt varer dog evigt, og desværre sluttede mit barselsvikariat efter 1 helt altså igår. Det var virkelig underligt. Jeg går officielt først på barsel om 3 uger, så indtil da står den på blog og freelanceopgaver.

Jeg har heldigvis masser af opgaver på to-do listen, så kommer ikke til at kede mig. Bl.a. har jeg to boligreportager i ærmet, som jeg glæder mig til at dele med jer senere hen. Men det bliver altså mærkeligt, ikke at skulle ind på det hyggelige kontor hver dag. Jeg kommer i den grad til at savne de skønne piger jeg har arbejdet sammen med. Af pigerne fik jeg bl.a. denne smukke urtepotteskjuler. Et design af Stilleben for Skagerak. Edge Pots er inspireret af de klassiske græske og ægyptiske vaser, hvor den lille fod løfter krukkerne op fra jorden. Her er foden integreret i udtrykket i en nyfortolket skandinavisk version, hvor krukkerne desuden er præget med et stempel i overfladen. Krukkerne er egentlig beregnet til udendørs brug, men kan sagtens bruges indendørs.

Er den ikke smuk? Den står så fint i min nye vindueskarm inde i stuen, hvor vi har lavet vores industrivindue (psst.. der kommer iøvrigt snart en DIY-guide med vinduet til de interesserede).


Yesterday was my last working day at Inside PR. I have been employed as a maternity cover for Katrine. It has been such a great year. It has been really exciting to get behind the scene of the PR industry, and work with furniture and interior. Nothing good lasts forever, and unfortunately my maternity cover ended yesterday. It was really weird. My maternity leave officially starts in 3 weeks, so until then I will work with the blog and different freelance assignments.
Luckily I have plenty of tasks on my to-do list. But it will be strange not having a real job anymore. Now I’m the boss! I will also miss the sweet girls I’ve worked with. The girls gave me this  beautiful flower pot as a parting gift. Designed byStilleben for Skagerak. Isn’t pretty? It stands in my new windowsill in the living room, where we have made our industry window (psst.. soon there will be a DIY guide on the window wall)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret